Det som sker når hunden kigger i kisten til 'Far' rør de fleste

Foto: Privat

En loyal hunds ageren ved en begravelse har rørt mennesker over hele kloden.

Et rørende billede, der viser det øjeblik, hvor en loyal hund står ved sin ejer gennem 13 års kiste ved begravelsen, har rørt tusindvis af mennesker verden over.

Da den canadiske kvinde Julia Beaulieus mand døde af et pludselig hjertestop, var hun i stor sorg. Og det var hun ikke ene om at være. Det samme var hunden Sadie, der stoppede med at spise i ti dage efter sin ejers død.

Læs også

Sygeplejersken tror ikke at nogen ser hende: Så tager moren et billede for at dokumentere det

Julia har fortalt til Global News Canada, at Sadie sørgede og tabte sig mere end 4,5 kg, fordi hun ikke ville spise.

Da ambulancepersonalet tog sig af hendes mand efter hjertestoppet, 'kom hun, og hun lagde sig ved ham og skubbede til hans hånd, for at få ham til at klappe hende', fortalte Julia.

Foto: Privat

"Hun var fars pige - hun var hans, og han var hendes," sagde hun til Global News Canada.

Julia besluttede sig derfor for, at Sadie også skulle være med til mandens begravelse.

"Hun havde ikke spist, siden han døde. Så jeg tænkte, at jeg ved at lade hende se inde i kisten og se ham der, måske ville give en afslutning, som det gjorde for mig," sagde hun.

Foto: Privat

Den administrerende direktør for bedemandsfirmaet tog et billede, der viser Sadie, der er en blanding af en border collie, dalmatiner og schæfer, stå ved kisten ved siden af Julia.

Hunden, der blev adopteret af parret, da hun var kun 13 uger gammel, så ud til at 'slappe af' bagefter.

"Jeg lod hende rejse sig og kigge, og hun havde næsten et udtryk af chok i ansigtet. Hun var ret forundret over det, og så syntes hun at slappe af og blot stod der sammen med mig," lød det fra Julia.

Foto: Privat

Jeremy May, der er direktør for bedemandsfirmaet, fortalte desuden, at det er mere og mere almindeligt, at familier har kæledyr med til deres begravelser.

Læs også

79-årig fartbølle stoppet af politiet: Da de hører årsagen, ændrer situationen sig

 

 

Dagens Gossip