Dette kærlige foto af 29-årig kvinde og hendes mand skaber voldsomme reaktioner

Jenna og hendes mand har været sammen i 10 år. Foto: Jenna Kutcher

En ung kvinde får jævnligt grove henvendelser fra fremmede personer, der ikke kan forstå, hvad hendes lækre mand laver med en tyk kvinde som hende.

29-årige Jenna Kutcher er lykkeligt gift med sin 31-årige mand Drew Kutcher, som hun har været sammen med i 10 år, efter at de forelskede sig, da de gik på samme universitet.

Parret bor sammen i Fort Atkinson i delstaten Wisconsin. Det skriver New York Post

Men alt er ikke fryd og gammen, for Jenna Kutcher har mere end 234.000 følgere på Instagram og modtager jævnligt grove beskeder via sociale medier fra folk, der har svært ved at forstå, hvad en flot fyr som Drew laver sammen med en overvægtig kvinde som hende.

Jenna Kutcher fortæller til New York Post, at det ikke er atypisk, at hun modtager beskeder fra fremmede personer, der spørger hende, hvordan hun af alle kvinder dog har formået at score en mand som Drew. 

Torsdag i sidste uge delte den 29-årige kvinde så et billede af hende og ægtemanden på en strand i Hawaii med en opsang til alle de personer, der gennem årene har pointeret, at hun ikke er lækker nok til sin veltrænede husbond.

- En del af min usikkerhed med min krop har bundet i mit ægteskab med hr. sixpack. Hvordan kunne jeg, en kurvet pige, få ham? 

- Denne mand har omfavnet hver en kurve, hver skønhedsplet, kilo og bums de sidste 10 år og har altid mindet mig om, at jeg er smuk, selv når det ikke stemmer overens med min indre dialog (og når jeg ikke har været i bad i flere dage), skriver Jenna Kutcher på Instagram og fortsætter:

- Så ja, mine lår rører hinanden, min arme er store, og min numse er bulet, men så er der bare mere af mig, han kan elske, og jeg valgte en mand, der kunne håndtere det hele.

- Jeg er så meget mere end min krop, og det er han også, og det er du også, slutter hun.

Jenna Kutchers opslag på Instagram har i skrivende stund fået mere end 55.000 hjerter. 

Hendes 31-årige mand Drew Kutcher, der arbejder som sundheds-coach, har svært ved at forstå, hvad al virakken går ud på:

- Jeg forstår ikke, hvorfor verden er så nysgerrig omkring, hvordan jeg dog kan elske dig. Jeg svor at elske sig. Hvordan du ser ud, har ikke noget med det at gøre, siger han.

Jenna Kutcher vil fortsætte med at bruge sin platform til at inspirere kvinder, der har det svært med deres kroppe. 

Se hendes opslag på Instagram herunder.

Passagerer har lige mødt hinanden på fly - så går de ud på toilettet og knalder

 

Dagens Gossip