Dette populære ‘trick’ til at fjerne isen fra ruderne på bilen, kan ende med at ødelægge dem

Foto: Shutterstock

En ekspert advarer mod, at bruge populært trick til, at fjerne isen fra ruderne på bilen, da det ende med at ødelægge dem.

Gennem årene, har folk fundet på mange kreative måder, at fjerne isen fra ruderne på, udover at bruge en sne-skrabber. 

Mange af os, gider ikke ventetiden på, at skulle vente på, at bilen bliver varm og isen smelter. Så der er mange forskellige tricks til, at få det til at gå hurtigere. Nogle af dem er mere effektive end andre.

Læs også

Milliardær betaler 10.000 medarbejdere og deres familiers tur til Disney World efter rekordår

Men et nyt trick er ved, at gå verden over, fordi det er så effektivt, men en ekspert advarer imod det, da det kan skade ruderne.

Dorry Potter, en ekspert hos National Scrap Car, forklarede, hvordan der var et bestemt trick, hun ikke synes var en særlig god idé – på trods af at du sikkert har set det overalt på TikTok.

Potter opfordrede bilister til at være forsigtige, når de bruger et velkendt trick, der viser folk fylde en ziplock-pose eller sandwichpose med varmt eller kogende vand, før de gnider det over forruden.

Hun fortæller, at det kan få ruden til at få ‘revner’ som kan blive større med tiden.

“Et trick der cirkulerer hvert år, er at tage en ziplock-pose og fylde den med varmt vand og køre den henover ruden,” fortæller Dorry.

"Bilister rådes til at være forsigtige, når de påfører noget, der er opvarmet på deres forrude, da den dramatiske temperaturændring kan forårsage, at der opstår små revner i glasset, som kan få ruden til at splintre, når der kommer endnu en omgang af frost."

Dorry’s bedste forslag er at få et ‘forrude dække’, som beskytter bilen fra nattefrosten.

“En af de bedste metoder for, at undgå at skulle fjerne is fra forruden, er at stoppe den fra at komme på ruden til at starte med.” Afslutter Dorry. Det skriver LADbible.

Læs også

Julepynten blev revet ned midt om natten: Ejeren fik et chok, da han så kameraoptagelser af den skyldige

 

Dagens Gossip