Diana opdagede sin fars utroskab: Fik sit livs chok, da hun opdagede med hvem

Foto: TikTok

23-årige Diana fik et chok, da hun fandt ud af, at hendes far var hendes mor utro. Hun fik dog endnu større chok, da hun fandt ud af med hvem

23-årige Diana har i en video på TikTok delt historien om, hvordan hendes familie fandt ud af, at hendes far havde været utro.

Læs også

Kendt skuespiller forsvundet på fjerde døgn

I dag er hun ikke længere vred på sin far, men hun understreger, at der ikke var andre, der havde skylden, end ham. Derudover påpeger hun i sin video, at der 'absolut var en uretfærdig magtdynamik'.

Diana forklarer i videoen, at hun plejede at arbejde i familiens virksomhed. Ved siden af arbejdet i familievirksomheden, som hele familien arbejdede i, fik hun hjemmeundervisning.

"Jeg havde ikke rigtigt nogen mulighed for at få venner, andet end på arbejdet, hvilket forklarer, hvorfor hun var en af mine bedste venner, selvom hun var tre år ældre end mig," siger Diana i videoen.

Da hun ikke ønsker at afsløre identiteten på hendes tidligere veninde, har hun i videoen fået et falsk navn: Gretchen.

"Gretchen og jeg var enormt tætte, fordi vi arbejdede sammen hele tiden. På et tidspunkt tror jeg, at hun blev forelsket i mig, og jeg afviste hende, så hun besluttede sig for at gå efter min far i stedet," fortæller hun.

@diana.j.t

We’re cool now I guess #retirement #dadsoftiktok #dadlife #dads #storytime #retirementhome #fyp

♬ WHOS GOING TO THE RETIREMENT HOME - sam
We’re cool now I guess #retirement #dadsoftiktok #dadlife #dads #storytime #retirementhome #fyp

"Jeg vidste faktisk, at min far var min mor utro, før jeg vidste, at det var med hende. Min mor fandt ud af, at min far var utro, og hun fik ham til at fortælle os, at han havde gjort noget - noget rigtig skidt."

Diana forklarer herefter, at hun ikke kan fortælle tegnene på, at det var Gretchen, han var utro med. Hun siger dog, at der var 'mange små ting', der afslørede det.

Der var endda flere personer, der forsøgte på subtil vis at fortælle hende, at det var Gretchen, men Diana nægtede at tro, at hendes tidligere bedste veninde kunne forråde hende på den måde.

"Velsign min mors hjerte. Hun kom på arbejde og råbte af denne pigen foran hele restauranten. Men på trods af hendes indsats, vil utro person altid være utro, og de fortsatte med at have en affære og se hinanden," fortæller Diana.

Herefter viser Diana en række billeder af sin mor, før hun tilføjer: "Du kan være nok så smuk, men hvis de vil være utro, så vil de være utro."

Reply to @alanakikyo humor is my coping mechanism <3 #36SecondsOfLightWork

Den unge pige forklarer i videoen, at hun ikke havde kontakt til sin far i tre år efter skilsmissen. I dag taler de med hinanden, og han er ikke længere sammen med Gretchen,

Ydermere afslører hun, at hendes mor trives og i dag er gift med en ny mand. Flere personer har delt deres holdning til familiedramaet i kommentarfeltet ved videoen.

"Hun skulle være din bedste veninde, men gjorde bevidst noget, der ville rive din familie fra hinanden. Send dem begge på et hjem," skriver en person, mens en anden skriver: "Jeg ville aldrig tale med ham igen. Jeg ikke, hvordan du kan gøre det."

Læs også

Mand tog på McDonald’s på det helt forkerte tidspunkt

"Godt at du har det bedre og er kommet videre fra det. Jeg er glad for, at din mor fandt kærligheden igen," skriver en tredje person.

 

Dagens Gossip