Du er ikke normal, hvis du kan svare ja til disse 6 ting

Foto: Shutterstock

Test dig selv: Er du nu også helt normal?

At være normal eller unormal er langt hen ad vejen en definationssag, så for at blive klogere på om man er ligeså ’normal’ som alle mulige andre, må man derfor ofte ty til statistikker og fakta.

For ved at finde ud af hvordan de fleste mennesker rent statistisk begår sig her i livet, kan man også fastslå, om man på nogen måde skiller sig ud fra normaliteten.

Af samme grund har Indy100.com listet seks punkter op, som (måske) kan være med til at afgøre, om du er normal eller ej.

1. Du kan ikke rulle tungen: Op mod 85 procent af verdens befolkning er i stand til at rulle tungen sammen til et ’rør’ i munden, så hvis du har problemer med at udføre dette simple party-trick, kan du roligt prale med, at du ikke er helt normal. 

2. Du er rødhåret: Ja undskyld til alle de rødhårede, men I er altså ikke helt normale. Det er nemlig kun 0,5 procent af verdens befolkning, der kan prale med at have jeres fine røde lokker, hvilket gør jeg ret sjældne – og unormale.

Læs også

Far og datter ville nyde det gode vejr i familiens sportsvogn - så dukkede traktor med flydende gylle op

3. Du har stadig dine visdomstænder: Mærk lige efter med tungen. Har du stadig dine visdomstænder? Så er du ikke helt normal. 65 procent af verdens befolkning får nemlig fjernet deres visdomstænder. Til gengæld kan de resterende 35 procent så prale med at være mere vis.

4. Du er venstrehånden: Selvom vi alle kender en venstrehåndet, så er det alligevel kun 15 procent af verdens befolkning, der ikke foretrækker at benytte højre-poten. De venstrehåndede er derfor ikke de mest normale.

5. Du er ugift: I Danmark synes vi næppe, der er noget unormalt ved ikke at være gift, men tager vi en tur kloden rundt, så er hele fire ud af fem voksne mennesker faktisk gift på verdensplan. Du er altså ikke helt normal, før du får ring på fingeren.

6. Du er født i februar: Det er åbenbart ikke særlig populært at lave børn omkring maj, for februar er nemlig den måned på året, hvor færrest børn kommer til verden. De fleste er til gengæld enten født i august eller september.

Læs også: Test dig selv: Mange danskere kender ikke disse tre simple trafikskilte

 

Dagens Gossip