Du gætter aldrig, hvor meget Steph tjener på at sælge 'patsved'

30/05/2023 23:04

Redaktionen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Steph måtte sidste år droppe sin succesfulde forretning med at sælge prutter på glas, da hun blev indlagt, fordi hun pruttede for meget, men nu har hun fået en ny forretningside, som hun tjener kassen på.

Mest læste i dag

Selvom det lyder fuldstændig vanvittigt, har Steph Matto fra Connecticut i USA formået at tjene hundredetusindvis af kroner på at sælge prutter på glas til mænd.

Den unge kvinde havde en blomstrende forretning, som hun desværre måtte opgive på grund af en arbejdsskade.

Læs mere om det ved at trykke her.

Nu har den tidligere realitydeltager dog fundet på en ny forretningside, som indkasserer hende mange tusinde kroner hver eneste dag. 

Ifølge Ladbible er hun begyndt at sælge glas fyldt med sved fra hendes bryster, og det er "hårdt arbejde."

Matto har forklaret, at en typisk arbejdsdag foregår ved poolkanten, hvor hun altid sørger for at ligge i solen og drikke masser af vand, så hun kan svede så meget som muligt.

"Jeg elsker at ligge ved poolen, men det er også hårdt arbejde, lad jer ikke snyde," har hun udtalt og forklaret.

"Jeg forsøger at drikke en masse vand og sidde så direkte i sollyset, som jeg kan. Jeg kalder mig selv for et menneskeligt løntræ, og min patsved er min saft," har hun udtalt og forklaret, at hun på en god dag kan fylde 10 glas med patsved. 

Det varierer dog meget, da det især afhænger af, hvor meget solen skinner, men med en salgspris på $500 (3.500 kroner) pr glas må man sige, at hun nemt kan tjene til føden, selvom hun ikke formår at fylde 10 glas hver eneste dag. 

"Jeg har [...] et godt sæt [bryster]. Og at lugte til sveden, slikke sveden, [det] bringer mine fans så tæt på mig, som de kan komme," har den alternative forretningskvinde forklaret om årsagen til, at mænd er villige til at bruge flere tusinde kroner på et glas fyldt med sved.

Foto: Unfiltrd / @Stepanka

Hun sælger sveden gennem pornohjemmesiden OnlyFans, hvor hun også sælger erotiske billeder og videoer, og på sin egen hjemmeside, Unflitrd, som er en form for Instagram for 'voksenindhold'.