​Dyrlæge anholdt og sigtet: Skjulte mørk hemmelighed i maven på hundehvalpe

Foto: Shutterstock

En dyrlæge er sigtet for at have mishandlet en række hundehvalpe, som han har fragtet frem og tilbage over grænsen.

En amerikansk dyrlæge fra staten Columbia i USA er blevet anholdt og sigtet for en ufattelig forbrydelse mod en række hundehvalpe, som han har haft adgang til gennem sit arbejde.

Der er nemlig blevet fundet små pakker med flydende heroin i maven på flere hundehvalpe, og det står nu klart, at dyrlægen, Andres Lopez Elorez, har brugt de små dyr til at smugle det ulovlige stof ind i USA fra Mexico. Det skriver Huffington Post.

Den skruppelløse dyrlæge står anklaget for selv at have opereret en række hundehvalpe ved at skære maven op på dem, fylde den med de små poser heroin og efterfølgende sy hundene sammen igen.

Læs også

Politi og brandmænd rystet over vild opdagelse: Får et chok, da de ser, hvad der hænger i elmast

Andres Lopez Elorez blev for nylig anholdt i Spanien og siden udleveret til de amerikanske myndigheder. Tirsdag i denne uge blev han så fremstillet for retten i Brooklyn i New York, hvor han dog nægtede sig skyldig i sigtelserne. Anklagemyndigheden ser dog med allerstørste alvor på den kyniske forbrydelse.

Hunden er mandens bedste ven, og tiltalte vil snart lære, at vi er narkohandleres værste fjende, lyder det fra statsanklager Richard Donoghue og tilføjer:

- Han har brudt sit dyrlægeløfte, der går på at forhindre, at dyr lider, ved at bruge sine kirurgiske kompetencer til en ondskabsfuld plan om at smugle heroin i maven på hundehvalpe, forklarer statsanklageren.

Læs også

Politiet advarer mod muskuløs mand, der stopper bilister: Kører rundt med dette på taget

Ifølge det amerikanske narkopoliti, benyttede Andres Lopez Elorez racehunde, hvoraf mange var labrador retrievers. Dyrlægen håbede nemlig på, at hvalpenes stamtavler ville få dem lettere gennem toldmyndighederne.

Bliver han kendt skyldig i sigtelserne der omfatter både narkosmuglling og dyremishandling, står han til fængsel på livstid.

 

Dagens Gossip