Efter verdenskendt Oscar-skandale: Nu sætter Jada Pinkett Smith endelig ord på episoden

12/10/2023 09:21

Kamille Isaksen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Siden begivenheden udfoldede sig til Oscar-uddelingen, har hele verden ventet på at høre en kommentar fra Jada Pinkett Smith.

Mest læste i dag

Man kan vidst godt påstå, at man har levet under en sten, hvis man hverken har set eller hørt om Will Smiths udbrud til Oscar-uddelingen i 2022. 

På det højeste trin af filmverdenen, forrest ved Oscar-uddelingen i 2022, var det Jada Pinkett Smith vidnede til sin mand Will Smiths chokerende optræden på Oscar-scenen. 

En optræden som udfoldede sig live på tv, hvor man kunne se Will Smith gå skridt for skridt op til scenen, hvor han endte med at give Chris Rock en på hovedet. 

Alt sammen på grund af en vittighed om Jadas alopeci og hendes barberede hoved.

I et stort interview med People, sætter Jada nu ord på hele episoden og hendes tanker om det. 

"Jeg troede, det var en skitse," reflekterer hun, og hun er ikke den eneste, der i begyndelsen tvivlede på, om det hele var virkeligt. "Som mange, der så dette live på tv, kunne jeg slet ikke fatte, at Will skulle til at konfrontere Chris Rock," mindes den 52-årige Jada. "Det var først, da Will begyndte at gå tilbage til sin plads, at det gik op for mig, at dette ikke var en iscenesat begivenhed." 

Da showet var slut, og parret var alene, hørte Jada med det samme ægtemanden, om han var okay. Hertil siger hun, at hun altid vil være ved ægtemandens side, men at hun også vil give ham muligheden for selv at forstå episoden på egen hånd. 

Hele Oscar-skandalen er også et omdrejningspunkt i hendes nye bog “Worthy”, hvor hun sætter ord på en række personlige ændringer. 

Bogen udkom den 4. oktober 2023.