Efter vild bytur: Kvinde fik den helt forkerte ‘taske’ med hjem

Foto: Shutterstock.

En kvinde fik sig noget af en overraskelse, da hun opdagede, hvad hun havde fået slæbt med hjem efter en bytur.

De fleste har prøvet det. En bytur med lidt for meget alkohol er resulteret i et mistet dankort, en glemt taske eller en tabt telefon. 

En kvinde fik sig noget af en overraskelse, da hun opdagede, hvad hun havde fået slæbt med hjem efter en bytur.

Læs også

Stor discountkæde i strid modvind over denne sweater

Hun fik et lift hjem af sin venindes mor, og det var i bilen, at der skete en mindre misforståelse. Dette opdagede kvinden dog først næste morgen, da hun skulle finde sin taske.

Det er hendes søster, Rebekka, der efterfølgende har valgt at dele, hvilken ‘taske’ der kom med hjem.

“Min søster blev så fuld i går aftes, hun fik et lift hjem af en venindes mor, og hun troede, at hun tog sin taske, men i stedet tog hun bilens servicebog,” skriver hun i sit tweet.

Det sjove opslag er gået viralt og har fået over 52.000 likes. I kommentarfeltet er der flere, der deler byturshistorier, hvor lidt for meget alkohol har været involveret.

“Dette minder mig om dengang, jeg var så fuld, at jeg tabte min pung i en shawarmabar og samlede et stykke kød op i stedet. Jeg bemærkede det kun, da jeg prøvede at bruge det som betaling i taxaen, og chaufføren var ikke imponeret. Endte med at give ham nøglerne til min bil som betaling,” skriver en.

“Min veninde var så fuld en aften. Hun gik hjem og indså, at hun havde mistet sin håndtaske. Hun gik hele vejen tilbage til baren, hvor dørmanden kunne fortælle hende, at tasken hang over hendes skulder,” lyder det fra en anden.

Læs også

Politiker deler billede af Donald Trump: Næsten ikke til at genkende

 

 

 

 

 

Dagens Gossip