Eftersøgt mand kan ikke lide sit forbryderfoto: Så gør han noget uventet

Foto: Politi

En mand, der var eftersøgt og på flugt fra politiet, brød sig ikke om sit forbryderfoto. Det fik ham til at sende et nyt billede.

En flabet kriminel, der var eftersøgt af politiet, overraskede ved at sende en selfie, fordi han ikke brød sig om sit forbryderfoto. 

Læs også

28-årig kvinde deler selfie på Facebook. Nu skraldgriner alle af hendes lille 'tip'

Amerikanske Donald 'Chip' Pugh var eftersøgt af politiet i Lima i Ohio, da han ikke var mødt op i rette, hvor han stod anklaget for at have kørt i påvirket tilstand. 

Efter at set et Facebook-opslag, hvor politiet efterlyste ham, sendte han et billede af sig selv, som han havde taget i en bil.  

"Her er et bedre billede. Det dér er forfærdeligt," skrev han, da han sendte billedet.

Foto: Politi

Det er politiet i Lima, der selv har delt den bizarre henvendelse fra den eftersøgte mand. 

"Dette billede blev sendt til os af hr. Pugh selv," skriver de og fortsætter: 

"Vi takker ham for at være hjælpsom, men ville nu sætte pris på, at han ville komme og tale med os på politistationen om sine anklager." 

Og som man næsten kan forestille sig, endte opslaget naturligvis med at gå viralt. Inden for kort tid var det blevet delt af mere end 2.000 personer. 

Den eftersøgte mand besluttede sig endda for at ringe ind til en lokal radiostation, hvor han fortalte værterne, hvorfor han havde sendt billedet. 

"Mand, det var bare forkert," sagde han. 

"De delte et billede, der fik mig til at se ud som om, at jeg var en Thundercat... eller James Brown på flugt. Det kan jeg ikke." 

Foto: Politi

Hans '15 minutes of fame' sluttede imidlertid brat et par dage senere, da han blev anholdt i Escambia County i Florida. 

I en erklæring på dagen for hans anholdelse, sagde politiet i Lima: "Takket være de sociale medier og gode tips, som blev sendt ind til myndighederne, har vi hørt, at Donald Chip Pugh er blevet anholdt af politiet i Florida." 

"Han er blevet fængslet efter en arrestordre fra Columbus i Georgia, som var udenfor vores radius i Ohio, men ikke i Florida. Ak, vi venter på vores tur." 

"Tak til Escambia County og til dem, der overleverede informationer og fortsætter med at støtte lov og orden."

Læs også

Søn bad om at få 2 madpakker med i skole: Da moderen fandt ud af hvorfor, blev hun rørt

Efter sin anholdelse, fik Pugh muligheden for at få taget et nyt forbryderfoto. Denne gang ville han tilsyneladende sikre, at det ikke tog sig lige så skidt ud. I hvert fald ses han med et stort smil på billedet.