Emma stod i kø i supermarkedet, da hun blev dybt provokeret: ‘I ødelægger julen!’

Foto: Emma Mander

En mor er rasende over, at et supermarked har valgt at bryde en uskreven jule-regel.

Da bristiske Emma Mander fra Manchester forleden var taget en tur i supermarkedskæden B&M, spottede hun pludselig en kontroversiel vare, der, ifølge hende selv, kan ødelægge julen for adskillige børnefamilier. Det skriver Daily Record.

For ved kassen stod nemlig et stativ mod postkort, hvorfra et af dem var 'fra julemanden'. Et postkort, der ifølge 34-årige Emma Mander, bryder med den ‘uskrevne julemands-regel’.

Den fortørnede mor mener nemlig, at et sådan postkort sladrer om, at julemanden i virkeligheden ikke findes. En kærkommen løgn som mange forældre som bekendt bilder deres børn ind.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Det afslørende postkort fik efterfølgende Emma Mander til at skrive en Facebook-opsang til B&M, hvori hun blandt andet skrev:

- Jeg er ikke klar over, hvorvidt I kender til forældres uskrevne julemands-regel, men jeg vil bare lige pointere, at dette er i strid med reglen!, skrev Emma Mander til supermarkedskæden.

Hun forklarer blandt andet, at postkortet, der er udformet som en hilsen fra julemanden og som forældre kunne skrive deres børns navne på, blandt andet kan rejse småbørnsspørgsmål så som; ‘mor får julemanden trykt de kort på nordpolen?’.

Under alle omstændigheder mener Emma Mander, at postkortet efterlader mange forældre med et forklaringsproblem, og derfor foreslår moderen, at man i stedet sælger de afslørende kort på nettet eller hæver dem fra børnehøjde.

Læs også

Kvinde undrede sig over grums i sin vandflaske: Så afslørede skjult kamera den vamle sandhed

- Jeg er kun glad for, at jeg ikke havde mine ældste to børn med mig, som jeg desperat forsøger fortsat at få til at tro på julens magi - og julemanden, lyder det fra moderen, der uddyber:

- Hvis de havde set noget med påskriften ‘julemandens brevsvar’, så ville det have udløst alle mulige spørgsmål, fastslår hun.

Efterfølgende har en talsperson fra B&M undskyld for den ulejlighed, som postkortet kan have forårsaget, og man forklarer tilmed, at postkortenes lokation vil blive flyttet.

Supermarkedet vil dog ikke fjerne julemands-kortene fra deres sortiment.

Læs også: Mor blev rystet, da hun læste dette i forældremagasin: ’Det er absurd at lære børn sådan noget’

 

Dagens Gossip