En taske fra 1954 bliver fundet: Den afslørede et 65 år gammelt trekantsdrama

08/06/2023 13:39

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da den gamle skole skulle rives ned, fandt bygningsarbejderne en taske tilhørende en elev ved navn Martha.

Mest læste i dag

Hun gik i skole i 1954, og i tasken var der breve og invitationer til bal fra flere drenge.

Det var under nedrivningen af ​​skolen i Indiana, at tasken blev fundet. Det var en klassisk sort clutch-taske og udover kærlighedsbrevene indeholdt den også en rød læbestift, en serviet med læbestiftsmærker på, en Juicy Fruit-gummi, et lille spejl og et basketballkort. Det skriver Sharetap.

Carter vil gerne være venner med alle

Der lå et brev fra en dreng ved navn Carter. Han skrev: 

"Kære Marty. Bobbie og jeg kommer ikke sammen igen, jeg vil bare blive ved med at følge hende til klassen. Hun spurgte mig, om jeg kunne gøre det, og jeg sagde, at jeg kunne. Men jeg prøver bare at være venner med alle. 

“Og jeg besluttede at starte med de piger, jeg ikke har været så god med. Er der noget galt med det? Jeg har tænkt mig at date alle og være venner med alle. Jeg tror, ​​det er det mindste, jeg kan gøre. Paul er en okay fyr. Men du vil aldrig kunne fange ham, han løber så stærkt. Ha ha!"

Jordy vil til bal med Martha

Hvem Paulus er, fremgår ikke af brevene. Men i Marthas taske var der endnu et brev. Det var fra Jordy:

"Kære Marty, jeg har hørt, at Paul har spurgt, om du vil med til bal med ham - hvis han ikke har spurgt, vil jeg rigtig gerne tage med dig. PS Hvis du allerede har aftalt at tage med Paul, så glem venligst, at jeg spurgte. Hvis han har spurgt, og du endnu ikke er blevet enig, så overvej venligst min invitation."

Søges på Facebook

Billedet af tasken og brevene blev lagt på Facebook i et forsøg på at finde ejeren. Og folk blev meget nysgerrige på, hvem Martha gik til bal med. Var det Carter, Paul eller Jordy?

Heldigvis stødte Marthas yngste søn på eftersøgningen. Martha er 82 år i dag, og hun kunne fortælle, at hun gik til bal med Carter.

Herunder kan du se en Youtube-video med Martha.