Er det dit drømmemaraton? – Drikker vin og spiser ost på vejen

Hvis et maraton hvor du indtager ost og vin på ruten, lyder som noget for dig, så er det med at sætte kursen mod Frankrig, når der senere i år afholdes 'Marathon du Medoc'

Mange mennesker har det som et mål i deres liv, at de gerne vil kunne løbe mindst et maraton. Det er dog lettere sagt end gjort, og det kræver en rigtig god form, hvis man skal løbe de 42.19 kilometer, som det kræves for at gennemføre et maraton.

Nu er der dog et maraton, som måske appellerer til endnu flere mennesker, da der i løbet af ruten bliver serveret både vin og ost. Ruten er fortsat de 42 kilometer, men det må alt andet lige føles lettere, hvis ikke man kan mærke sine ben, og ens smagsløg samtidig er optaget af en cremet fransk brie.

Dette ”drømmemaraton” ved navn ’Marathon du Medoc finder sted i Medoc-regionen i Frankrig, og under løbet kommer man gennem intet mindre end 59 vinmarker. Det kaldes et maraton i absolut særklasse, og langs den 42 kilometer lange rute vil der være et halvt hundrede depoter, hvor man kan få forfriskende i alle afskygninger.

Det betyder, at du både kan få det klare vand og et par friske frugter, men du kan naturligvis også mæske dig i lækker vin og ost. Er de to sidstnævnte ting ikke fine nok for dig, hvordan lyder det så med østers, skinke, steaks eller champagne? Alt dette er noget, som du kan nyde under løbet, der i år finder sted den 9. september.

Kan du løbe i en vild udklædning?

Mens der naturligvis er løbere, der betragter ’Marathon du Medoc’ som et ganske almindeligt maraton, hvor de gerne vil sætte deres bedste tid, så er det et løb, der for mange er en fest. Derfor vil man også se, at deltagerne sjældent stiller op i det normale løbetøj, og du skal ikke blive overrasket, hvis du pludselig overhaler Elvis Presley eller en alien på vejen.

Mange folk klæder sig nemlig ud for at bidrage til festen, og løberne får seks og en halv time til at gennemføre det. Det betyder, at du skal løbe eller gå med en gennemsnitsfart på 6.46 kilometer i timen. Der vil du cirka bruge 9.29 minutter per kilometer, og så vil du altså nå i mål lige omkring tidsgrænsen.

Vil du gerne med, så kan du tilmelde dig på deres hjemmeside her.

Læs også

Nye studier: Sodavand forøger sandsynligheden for kræft – Drik light i stedet

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip