Erika har haft en synsfejl i 8 år: Da hun tager brillerne på og kigger på sine børn, bryder hun sammen i tårer

Emil Ryttergaard

366 uger siden

|

09/07/2017
Viralt
Foto: Caters/Polfoto
Foto: Caters/Polfoto
Erika Boozer har ikke kunne se farver i næsten et årti. Så får hun et par nye briller, der får tårerne til at trille ned ad kinderne.

Dagens topnyheder

For mange er det helt naturligt. Himlen er blå, græsset er grønt og bilen er måske sølvfarvet. 

Ser man farver normalt, så tager man hurtigt farver for givet, men det er langtfra alle, der kan se ligeså godt. 

For Erika Boozer fra byen Rome i den amerikanske sydstat Georgia har farver ikke været en almindelig oplevelse, da hun på grund af en fejl på den optiske nerve ikke har kunnet se farver de sidste otte år, hvor farverne i stedet bliver et gråt lys, skriver Mirror.com

Derfor fik den 35-årige mor af sin søster et par særlige encroma briller, der gav hende evnen til at se farver igen, og da Erika Boozer skulle prøve brillerne, var hun tydelig nervøs og rystede over hele kroppen. 

Men som et lyn fra en klar himmel kunne Erika Boozer pludselig se igen, da hun fik brillerne på, og da hun kunne se sin seksårige datter Carmens blå øjne, brød hun sammen i tårer. 

- Efter at have været farveblind i otte år, så var det utroligt at se Erika beskrive farverne igen. Vi er sådan en lille, tæt familie, så når vi ser videoen, græder vi stadigvæk, siger Erika Bozzers søster, Chasidy Perkins, til mirror.com. 

Foto: Caters/Polfoto

For Erika Boozer kunne hun se farven i sine børns øjne for første gang i 8 år. Foto: Caters/Polfoto

For den lille familie, har det haft stor betydning, at Erika nu kan se alle farver igen.

Erika Boozer brød sammen, da hun tog brillerne på. Foto: Caters/Polfoto

- Hun kan nu udvælge og sammensætte tøj til Carmen (sin datter, red.) uden hjælp fra nogen andre. Jeg var så begejstret, da jeg vandt brillerne, fordi at jeg straks tænkte på Erika og hvilken glæde hun ville have af dem og det fik hun også, siger Chasidy Perkins til avisen. 

Se selv den rørende video her: