Familie opdager hund i afløbsrør - så opdager de den rørende sandhed

20/11/2023 20:30

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sidste sommer forsvandt en gul labrador ved navn Kota Bean fra sin baghave efter, at et uvejr havde beskadiget det elektriske hegn.

Mest læste i dag

Kota, kendt for at bryde igennem barrierer, tog denne gang en anderledes flugt. Kotas mor, Kellie Deck Tuten, delte på Facebook: "Kota har altid været en flugtkunstner. Vi har forsøgt utallige kasser, bure og alle mulige måder at holde hende inde i de få timer, vi havde brug for det."

Normalt vendte Kota altid tilbage, men denne gang forsvandt hun, og Tutens tog straks affære ved at uddelte flyveblade og kontakte lokale dyreinternater. Efter et år uden tegn på Kota var Tutens tæt på at give op.

Dog, et par uger senere, opdagede de et velkendt ansigt på Bibb County Animal Shelter's hjemmeside. Tuten skrev, "De delte det med en generel placering i beskrivelsen, og det var der, jeg så hende. Jeg VIDSTE, det var hende."

Efter at have kontaktet en ven i nærheden og fået bekræftet Kotas observationer, gik Tuten sammen med en hjælper ved navn Lisa Wood, der havde taget sig af Kotas hvalpe. Sammen forsøgte de at lokalisere hvalpene ved hjælp af et halsbånd med GPS på Kota. Det skriver The Dodo.

Trods Kota's modstand lykkedes det dem at finde fire sunde hvalpe i en afløbsrør. Mens hvalpene var i Tutens' arme, krævede det endnu en dag, før Kota kunne beroliges nok til at vende hjem med hvalpene.

I dag er Kota og hendes hvalpe tilbage i Tuten-hjemmet og trives, og historien viser styrken af samarbejde og vedholdenhed i at genforene en hund med hendes ejere.