Familiefar tager slurk øl, da han mærker en pludselig smerte i munden: Nu får hans mund alle til at spærre øjnene op

Foto: Becca Williams

En stakkel mand er nærmest ikke til at kende, efter han tog en slurk af sin øl.

Den er heldigvis ved at være overstået - sæsonen hvor man skal vare sig godt og grundigt for aggressive bier og hvepse.

Alligevel var en 56-årig familiefar fra Chilliwack i Canada ualmindelig uheldig, da han søndag kom i karambolage med en bi. Det skriver Unilad.

Læs også

Nygift par forstyret af verdensstjerne midt i bryllupsbillede: Kunne ikke tro deres egne øjne

Forinden havde canadiske Bob Williams hygget sig med sin svigersøn i familiens have, mens de to havde nydt et par øl. Uden at lægge mærke til det, havde en tørstig bi dog fundet vej ned i flasken, hvor den begyndte at mæske sig i gæret humle. Det forklarer Bob Williams’ 24-årige datter Becca.

- Okay, dette skete søndag eftermiddag. Min far og min forlovede var udenfor for at skære træ til en renovation af huset, mens de drak et par øl. Min far satte sin øl fra sig og kom senere tilbage og tog en ordenlig slurk, hvilket inkluderede en bi, forklarer datteren. 

Læs også

Mor så sine børn blive truet med kniv i Rema 1000: Så tog hun sagen i egen hånd

Pludselig mærkede Bob Williams et smertefuldt stik i munden og vidste med det samme, at han var blevet stukket af en bi. På det tidspunkt var det for sent. Det stribede insekt havde stukket ham i overlæben indeni munden, og da den 56-årig familiefar uheldigvis er allergisk overfor bistik, begyndte hans læbe hurtigt at hæve.

- Det gjorde åbenbart fandens ondt, men han blev ved med at sige ‘du må hellere tage et billede nu, for jeg har på fornemmelsen, at dette her bliver sjovt,’ fortæller datteren.

Sådan ser Bob Williams normalt ud. Foto: Becca Williams

... og sådan så han ud efter det voldsomme bistik. Foto: Becca Williams

Og Bob Williams fik ret, for inden længe var han nærmest ikke til at kende og lignede en tegneseriefigur, da hans overlæbe var hævet voldsomt meget op.

- Han har altid haft mindre allergiske reaktioner på bistik, men aldrig på denne måde, forklarer Becca.

Foto: Becca Williams

Foto: Becca Williams

Der skulle faktisk gå flere dage, før den stakkels familiefars overlæbe igen var normalt. Heldigvis fik Becca taget en stribe billeder, som vi andre både kan grine og gyse af.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip