Familien fandt en forladt killing på gaden - så indså de, at det ikke var nogen almindelig killing

15/09/2023 12:47

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: WFFT
Foto: WFFT
En usædvanlig killing blev reddet fra gaderne i Thailand.

Mest læste i dag

Historier om dyr i nød har en særlig evne til at røre vores hjerter, og denne historie fra 2016 er ingen undtagelse. Den handler om en lille killing, der blev set på gaden i Thailand og reddet fra en skæbne med ensomhed.

Denne hjertevarme historie viser, hvordan kærlighed og omsorg kan redde selv de mest sårbare skabninger på vores planet.

Det var en helt normal aften for en familie, der boede i nabolaget. De nød en stille stund sammen, da de pludselig bemærkede noget usædvanligt uden for deres hjem.

En lille killing strejfede alene rundt i gaderne, og noget ved den fangede straks deres opmærksomhed.

Familien kunne hurtigt konstatere, at der ikke var tale om en almindelig killing. Den skilte sig ud fra de andre killinger, de havde set før.

Derfor tog de beslutningen om at kontakte The Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT), en organisation dedikeret til dyrevelfærd.

Heldigvis tog organisationen straks affære og kom for at besigtige det lille dyr, skriver Newsner.com.

Efter en grundig undersøgelse konkluderede organisationen, at der var tale om en fiskekat, som er en af ​​de største i gruppen af ​​katte kendt som de små katte.

Foto: WFFT

Fiskerkatten (Prionailurus viverrinus) kan blive op til en meter lang og jager fisk og frøer i vandet - deraf navnet.

WFFT afslørede, at killingen næsten var nyfødt, få timer før familien fandt den. Specialister fra organisationen var overraskede over, hvordan en mor kunne forlade sin nyfødte killing på denne måde, hvilket er usædvanligt for arten.

Familien besluttede at tage sig af den sjældne kat og fik lov til at beholde den i en periode. De kaldte ham Simba, og det var tydeligt, at katten følte sig meget knyttet til familien.

Familien holdt altid øje med killingens mor i håb om, at hun ville dukke op for at tage sig af ham.

Desværre skete det aldrig. Simba blev i stedet opdraget på mælk af familien og voksede op til at være en smuk fiskerkat. Heldigvis er han stadig i live og har det godt.

Her er en video af andre katte, der er blevet reddet: