Familien løber ud, da huset pludselig står i flammer: Så går den grufulde sandhed op for moderen

Foto: YouTube

Julia sad og så fjernsyn med sine børn, da det pludselig begyndte at brænde. Hun skyndte sig at få børnene ud i sikkerhed, men opdagede så, at hun havde glemt noget vigtigt.

En britisk familie fik sig noget af en forskrækkelse, da der pludselig udbrød brand i deres hjem i sidste uge. Moderen Julia Hutchins sad og så fjernsyn med et par af sine børn, da hendes 16-årige søn Brandon fik øje på flammerne.

Det skriver Little Things.

Julia Hutchins sørgede straks for at børnene kom udenfor, så de var i sikkerhed. Men da hun talte børnene, indså hun pludselig, at hendes treårige datter Melodi ikke var ved deres side.

Læs også

Tom venter nervøst i lufthavnen - men se nu, hvem der drejer rundt om hjørnet

Brandon løb uden tøven tilbage i huset for at finde sin lillesøster. Han har efterfølgende fortalt, at det var svært at finde den lille pige i det røgfyldte hus. Men til sidst fandt han hende på overetagen, og det lykkedes at bære hende ud.

- Det føltes nærmest som om, at der var ild indeni mig, fordi det var så varmt, siger Brandon til det lokale medie Unionleader.

Julia Hutchins skulle også være gået tilbage efter sin datter, men da var Brandon allerede på vej ned med den lille pige.

Læs også

Nu hylder de stolte forældre deres modige søn for den tapre indsats, som han udviste i den skæbnesvangre situation.

Ifølge brandvæsnet startede ildebranden tilsyneladende under nogen trapper udendørs. Derefter spredte den sig til køkkenet og efterfølgende anden sal. 

Mød familien i nyhedsindslaget lige herunder.

 

 

 

Dagens Gossip