Familiens kat ville hele tiden røre ved nyfødt baby - mor opdager hvorfor og tager straks på hospitalet

Katten viste allerede en usædvanlig interesse for den lille dreng, da den fik lov til at møde ham for første gang.

Tit sker der det, at hunde bliver udråbt til at være menneskets bedste ven. 

Gang på gang må de ellers så elegante katte nøjes med en plads i skyggen, da de indsmigrende og logrende venner på fire ben har det løbe med opmærksomheden. 

Den til tider arrogante og excentriske personlighed har tilføjet en tilregneligt aspekt i vores opfattelse af dyrene med knurhår, men du finder ikke ét ondt ord om katte i denne her artikel. 

Læs også

Skolebørn kastede sten på skadet hund. Men så dukker en teenager op

Drengen Isaac er nemlig vældig glad for katten Siggy - og kærligheden lader til at gå begge veje.

Barnet er født med en alvorlig hjertesygdom, og han var bare 12 uger gammel, da han måtte under kniven for at gennemgå sin første operation.

Privat

Siden da har Siggy været en trofast skygge for den syge dreng, der altid har haft den bløde pelsklump inden for rækkevidde.

- Jeg tror, at Siggy var klar over, at der var noget galt med Isaac. Han ville altid sove ved siden af Isaac. Det er som om at han beskytter ham, forklarer Kirsty Jai Skelton til Love Meow.

Hun er mor til den amerikanske dreng, der nu har en slags beskyttende storebror i den røde og lettere overvægtige kat.

Privat

Der var tale om kærlighed ved første blik, da katten fik lov til at møde den nyfødte baby.

- Siggy gik direkte over og snusede til Isaac. Han gned hovedet mod ham og lagde sig til at sove ved siden af ham, siger moren til den hjertesyge dreng.

I foråret måtte Isaac indlægges på hospitalet for at gennemgå endnu en omfattende operation, men efter en måned var tidspunktet kommet, hvor drengen kunne lade sig udskrive og dermed komme hjem til sin trofaste kat.

Privat

Drengen var knap kommet ind ad hoveddøren, før Siggy lå ved siden af ham, og forældrene er ikke i tvivl om, at den firbenede barnepige har været med til støtte drengen i de svære forløb med sygdom.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip