Far åbner happy meal fra McDonald's til lille søn - og gør et vammelt fund

18/05/2017 14:01

Nils Würtzenfeld

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En far har delt sin forargelse over det fund, han gjorde i sin søns McDonald’s-måltid.

Mest læste i dag

Et hurtigt måltid mad på McDonald’s endte for nylig som en klam oplevelse for en britiske familie fra Shipley i West Yorkshire.

16. maj var 23-årige Jonathon Cullearn taget på McDonald’s i Bradford, hvor han købte mad til sin partner, sig selv og tre børn, men da faderen kom hjem og åbnede en Happy Meal-menu til sin søn, Dylan, opdagede han noget gruopvækkende.

For blandt drengens ’chicken nuggets’ og pomfritterne, sad tæt på 40 små spyfluer og hyggede sig i frituremaden. Det skriver The Sun.

- Jeg synes, det var ulækkert, for det forventer man ikke, lyder det fra Jonathon Cullearn, der forklarer, at hans børn nemt kunne have indtaget de ulækre fluer.

Privatfoto

Privatfoto

- Vi købte to 'Happy Meal’s og en burger til mig. Jeg åbnede ét af de to ’meals’, og der sad mindst 40 spyfluer overalt på pomfritterne og på æsken. Hvis jeg ikke havde opdaget det, havde min dreng spist dem, forklarer Jonathon Cullearn.

Efter opdagelse kørte den fortørnede far retur til restauranten og klagede over maden. Det lykkes ham at få sine penge retur, men undervejs oplevede han, at personalet bare jokede med den ulækre opdagelse, hvilket gjorde Jonathon Cullearn endnu mere irriteret.

Derfor kørte han hjem og skrev et opslag på Facebook, hvori han inkluderede en række billeder af den ulækre mad.

I opslaget stod der blandt andet:

Privatfoto

Jonathon med sin søn Dylan. Privatfoto

- Spis aldrig mad fra McDonald’s – speciale ikke den på Five Lane Ends. Købte et Happy Meal, tog det med hjem og åbnede det. Insekter dernede – stadig i live, mens nogen var kvaste. Kørte maden retur, men blev behandlet som en joke, mens en medarbejder grinede af mig, skriver den vrede far.

- Jeg fik mine penge tilbage, men jeg væmmes stadig frastødt. Især fordi det var en børnemenu.

Efter episoden har Jonathon Cullearn svoret, at han ikke sætter sine ben på McDonald’s igen.

Hos fastfood-giganten har man nu lovet, at man vil iværksætte en intern undersøgelse af episoden.

Læs også: Natalie pakkede en cheeseburger ud til sin 2-årige søn - så opdagede hun den livsfarlige detalje