Far bliver rasende, da han finder frækt legetøj på datterens værelse: Så indser han sin store fejl

Foto: Imgur

Den chokerede far fik et føl på tværs, da han så hvad der gemte sig i datterens seng.

- Emily, hvor er du? Når du kommer hjem, så skal vi have en snak.

Sådan en sms er der ingen, der ønsker sig, og da teenagedatteren Emily modtog beskeden fra sin far, kunne hun godt fornemme, at der ville falde brænde ned. Men hun havde ingen anelse om, hvilket hun skrev til sin far.

- Hjemme hos en ven, hvorfor?

- Jamen, jeg fandt den her. Hvorfor køber du sådan noget.

Læs også

Bilist forsøgte at overhale Marco indenom: Svarer igen med uventet udfordring

Det er sgu for ulækkert. Du burde ikke spilde dine penge på den måde. Hvis du har sådanne behov, så bør du ikke lade det lort ligge og flyde, svarer faderen tydeligt ophidset og sender et billede af hvad faderen tydeligvis tror er et sexlegetøj.

- Far, hvad fanden tror du det er?, svarer Emily. - Det er en af de vamle stykker legetøj, der vibrerer, så gammel er jeg heller ikke, Emily!, lyder svaret fortørnet tilbage.

Faderen blev vanvittig, da han fandt det frække legetøj i datterens seng. Foto: Imgur

Datteren fik dog hurtigt forklaret sin far, hvad den 'frække genstand' i virkeligheden. Foto: Imgur

Men så for den hidsige far ren besked af sin datter:

- Far, det min mobile oplader. Jeg har brugt den i Disneyland til at oplade min telefon. Hvad lavede du i øvrigt inde på mit værelse, lød det anklagende fra datteren.

Så måtte faderen krybe til korset og indse sin store fejl:

- Sig det ikke til din mor. Undskyld, jeg havde brug for læbepomade, lød det fra faderen, der nok har fået rimelig røde ører for den ellers morsomme misforståelse.

Læs også

Far bed negle på jobbet: Var tæt på at dø af usynlig sygdom

Men via Twitter og det sociale medie Imgur er faderens fejltagelse nu blevet foreviget på internettet, hvor tusindvis af brugere er flækket af grin over den pinlige far.

En slagter fik dog også røde ører, da politiet en dag kom forbi forretningen. De havde nemlig spottet et meget frækt skilt udenfor forretningen. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip