Far giver sin datter en ‘straf’ for at mobbe gentagene gange

Foto: Facebook

“Det her er mit forsøg på, at stoppe mine børn i at mobbe andre,” fortæller faren i den virale video.

En amerikansk far fra staten Ohio, har delt en video på Facebook, hvor han viser sit forsøg på at stoppe sine børn fra at mobbe andre.

Det er siden hen gået viralt at han kører i sin bil, bag sin datter som ses gå langs vejen.

Læs også

30-årig kvinde tog på hospitalet: Opdagede at hun havde testikelkræft

Matt Cox, filmede sin 10-årige datter gå 8 kilometer i skole, efter hendes far nægtede hende at tage bussen, da hun mobbede andre elever i bussen. Det skriver Independent.

Den 10-årige pige skulle angiveligt have mobbet andre i bussen, på vej i skole. Farens straf til datteren, var at hun skulle gå 8 kilometer i skole, 3 dage i streg.

"Mobning er uacceptabelt," siger hr. Cox, mens han filmer sin datter inde fra sin bil. Han fortsætter med at følge sin datter, mens hun slæber en rygsæk og taske ned ad en smal vej. "Dette er min lille måde at forsøge at stoppe det på i min husstand."

Videoen som er blevet delt på Facebook, er blevet set mere end 23 millioner gange, og satte en debat i gang, om opdragelse og mobning.

Matt har stået fast bag sin beslutning og har skrevet i sin tekst til videoen, "Hun har stadig alle hendes ting intakte, er glad og sund og ser ud til at have et nyt syn på mobning såvel som en ny forståelse for nogle af de enkle ting i livet, som hun plejede at tage for givet.”

Han håber at videoen vil få forældre til at “holde deres børn ansvarlige for deres handlinger.”

Læs også

Salling group åbner nyt supermarked: Bliver meget billigere end de andre

 

Dagens Gossip