Far og 4-årig datter får begge kræft: Så må faren vælge mellem sin egen overlevelse eller datterens

Foto: Facebook

En far fik kræft, men det varede ikke længe før at der kom flere forfærdelige nyheder for familien.

En hengiven ægtemand og far, Roberto blev diagnosticeret med mavekræft i 2021.

Han begyndte i behandling med urokkelig støtte fra sin kone, Andrea Gonzalez. 

Læs også

Jim har kørt 1,6 millioner kilometer i samme bil: Nu får han fantastisk gave af samme bilsælger

De var lykkeligt gift og nød at skabe minder med deres kære. Robertos kræftdiagnose chokerede dem dog, og det var ikke den sidste af deres mange udfordringer.

Robertos sygdom tog sit præg på familien, men denne hengivne far forblev stærk og modig og nægtede at give op. Han ville være der for sine kære og gjorde alt for at gøre det til virkelighed.

Robertos kamp mod mavekræft kom med en endnu større udfordring. I 2022 modtog hans familie chokerende nyheder. Robertos fire-årige datter blev diagnosticeret med hjernekræft. Pludselig tog hendes helbredsproblemer en bagsædet til hendes datters behov.

Faderen stod over for et dilemma, som ingen forældre nogensinde skulle stå over for. Skal han fortsætte sin kræftbehandling eller stoppe den og sætte sin datters liv først?

Beslutningen var ikke let at træffe. Som far ville han sikre, at hans datter havde den bedst mulige chance for at slå kræften, selvom det betød, at han skulle ofre sit eget liv.

Kræftbehandling kan desværre være dyrt , især i lande, hvor sundhedspleje ikke er let tilgængeligt for alle. Roberto havde ikke råd til at betale for sin og sin datters behandling.

Som den kærlige far, han var, gjorde han det ultimative offer. Han gav afkald på sin behandling, så hans datter kunne få den lægehjælp, hun havde brug for.

Han nåede ud til sine venner og familie for at få hjælp, og deres historie gik hurtigt viralt, hvilket fik folk til at donere og støtte sagen.

Roberto døde på tragisk vis den 11. juni 2022 , kort efter sin datters diagnose. Han efterlader sig en sørgende familie, og verden har også mistet en sand helt.

Andreas mors desperation var til at tage og føle på, da hun bad om bønner for at hjælpe sin datters bedring. Samtidig holdt alle, der havde fulgt familiens rejse, fast i håbet om et mirakel.

På trods af hendes tapre bestræbelser på at overleve, døde lille Andrea i sidste ende samme år som sin far. Hendes død var en kilde til stor sorg for alle, men forhåbentlig kan de trøste sig med at vide, at hun nu er genforenet med sin far i himlen.

Læs også

Mand fandt kamera da han var ude at fiske: Da han kigger billederne igennem får han et chok

.

Dagens Gossip