Far og datter tog det samme afgangsbillede 18 år senere – én ting fangede alles opmærksomhed

09/06/2023 14:25

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Da Toris far Dennis dimitterede fra skolen, var han en ung far. En lille pige var blevet født ind i hans liv et stykke tid før, og den unge mand var meget stolt af sin datter.

Mest læste i dag

Der er billeder fra dimissionen, hvor Dennis stolt løfter sin datter.

Nu, 18 år senere, var det faderens tur til at lykønske sin egen datter, fordi hun endelig dimitterede fra skolen. 

For at gøre den vigtige dag endnu mere speciel og mindeværdig besluttede de at tage det samme billede, som de havde taget 18 år tidligere.

Toris datter delte selv begge billeder på Twitter med sine følgere, som straks blev forelskede. På det første af billederne er hendes unge far netop færdiguddannet og holder den lille baby Tori i sine arme og giver hende et kys.

På det andet billede genoptog de situationen, denne gang 18 år senere ved Toris dimissionsceremoni, og billedparret spredte sig hurtigt rundt i verden og samlede mere end 100.000 likes.

Tori fortæller selv til magasinet People , at hun var overrasket over den modtagelse, datteren og faren tog sammen. Han siger, at ideen om at tage det samme billede igen oprindeligt kom fra hans tante.

- På en måde var det et endnu bedre øjeblik, fordi stedet og skolen var det samme, som min far også var uddannet fra 18 år tidligere, fortæller Tori til bladet.

- Det gjorde mig og min far endnu tættere på en måde, fordi vi kunne dele det øjeblik på sådan en lignende måde. Jeg kender ikke mange mennesker, der har en lignende oplevelse.

Samtidig var datteren også meget underholdt over, hvor mange følgere der havde lagt mærke til én bestemt detalje på billederne. De ville vide, om hendes far tilfældigvis var single og på det åbne marked.

Tori måtte dog skuffe disse fans, da Dennis Roach lever lykkeligt sammen med sin kone Jamie.

- Til alle dem, der spørger: Nej, han er ikke single, kommenterede Tori med et grin.