Far og søn genskaber sødt barndomsbillede - nu går nettet amok

Nils Würtzenfeld

375 uger siden

|

01/05/2017
Viralt
Her er far og søn i gamle dage. Foto: Tyler Walker/Facebook
Her er far og søn i gamle dage. Foto: Tyler Walker/Facebook
En far og hans søn tænkte, det ville være sjovt at genskabe et sødt barndomsbillede. Nu har de delt resultatet på nettet - og alle er ved at få kaffen galt i halsen.

Dagens topnyheder

Det er efterhånden blevet en velkendt trend på nettet, at familier genskaber sjove barndomsbilleder.

Resultatet er til tider utroligt morsomt - og dette tilfælde er ingen undtagelse. Faktisk er det måske det sjoveste og mest akavede genskabelse nogensinde.

Amerikanske Tyler Walker og hans far besluttede for nylig at genopleve en hyggestund i familiens badekar, og det har siden fået folk til at spærre øjnene op og spytte kaffen ud over tastaturet. Det skriver britiske Metro.

På det originale billede ses Tyler Walker som baby siddende på sin far, mens de begge er i karbad. Det er tydeligt, at de hygger sig stort.

Foto: Tyler Walker/Facebook

Men på trods af at de to formentlig har haft masser lykkelige barndomsminder at tage af, besluttede de af uransagelige årsager alligevel at genskabe netop dette meget private og nøgne øjeblik.

Og resultatet er præcis ligeså hysterisk morsomt, bizart og akavet, som man kunne frygte.

Her ses nemlig en knap så nuttet Tyler Walker sidde nøgen på sin far, der dog har valgt at beholde underbukserne på denne gang - imodsætning til Tyler Walker.

Foto: Tyler Walker/Facebook

På begge billeder ser faderen ud til at more sig kosteligt, men det har han sidenhen også vist sig at være en af de eneste, der gør. 

Efter scenariet valgte Tyler Walker nemlig at dele billedet på Facebook med teksten; ’Vi er begge vokset en del’, og her har det siden spredt sig som en steppebrand på nettet.

Og folkets dom har ikke været udpræget positiv. For selvom nogle har moret sig over det skøre billede, så har de fleste fundet det både vanvittigt og grænseoverskridende.

I hvert fald har adskillige internetbrugere verden over været både forargede og fortørnede over det særprægede foto.

- Jeg bliver nødt til at vaske mine øjne med benzin, har en person skrevet i en kommentar til billedet, mens en anden skriver:

- Det har skræmt mig for resten af livet!

Bedøm selv. Er billedet sjovt og uskyldigt, eller burde far og søn have valgt et knap så privat barndomsbillede at genfortolke? Deltag i debatten på Facebook.