Fem ting kun piger, som voksede op med storebrødre, vil forstå

Du kan ikke undvære dem, men de er også belastende. En storebror er en speciel gave for alle piger.

Du kan ikke selv vælge din storebror, og du hænger på ham resten af livet.  Nogle gange hader du ham, og andre gange er han det bedste, du ved. Han kan drille og være belærende, men han nan også være den beskyttende og omsorgsfulde ven.

Dagens.dk har lavet en liste over de ting, som kun piger, der voksede op med en eller flere storebrødre, kan genkende.

Læs også: Dit nummer i søskenderækken afslører: Sådan er du

1. Du har dækket over ham for dine forældre. Om han holdt fest eller havde en pige på værelset, mens mor og far var på ferie, så reddede du hans skind. Du havde nok at se til med at holde dine forældre hen og finde på små løgne. Men han ville gøre det samme for dig.

2. Du var vild med mindst en af hans venner. Du var meget nysgerrig og interesseret, når han havde venner på besøg og til at overnatte, fordi han altid havde en lidt lækker ven, som var meget charmerende. 

Læs også: 5 vaner, som den yngste i en søskendeflok tager med videre i livet

3. Du fik ikke lov til at bestemme, hvad der skulle ses i tv eller høres i bilen. Din storebror mente, at han skulle diktere tv-indholdet, fordi han altid havde fjernbetjeningen, og i bilen sad han altid på forsædet eller bag rattet, hvilket han mente gjorde ham til dj.

4. Han forsynede dig og dine veninder med alkohol. Din bror var ikke bleg for at hjælpe dig med en brandert ved at købe alkohol, som du kunne drikke med dine venner, selvom I egentlig ikke var gamle nok.

Læs ogsåEn klog ældre søskende kan afgøre din skæbne

5. Du har stadig skader fra slåskampe med ham. Uanset hvor mange gange dine forældre slog fast, at drenge ikke må slå på piger, så lykkedes det ham altid at finde et smuthul til at drille dig ved at hive dig i hestehalen, kilde dig eller slås med dig. Og ja, det var sjovt, men du har fået et par ar eller buler i løbet af årene.