Fifty Shades of Grey-stjerne fik taget et uskyldigt billede - nu taler alle om en fræk detalje

Ane Sørensen

365 uger siden

|

10/07/2017
Viralt
Foto: Polfoto (arkiv)
Foto: Polfoto (arkiv)
En irsk turistorganisation har fået stor opmærksomhed på Twitter, efter de delte et 'lummert' billede af skuespilleren Jamie Dornan.

Dagens topnyheder

Skuespilleren Jamie Dornan har fået kvinder over hele verden til at rødme i rollen som den frække Mr. Grey i de erotiske Fifty Shades of Grey-film.

I sidste uge delte turistorganisationen Discover Northern Ireland et billede af den 35-årige skuespiller, som ved første øjekast også fik mange til at tænke på noget frækt.

Det skriver britiske Mirror

På billedet poserer den irske skuespiller nemlig foran et smukt landskab, men det er noget helt andet, der endte med at blive motivets blikfang. Det var nemlig en stor bule i Jamie Dornans bukser, som tog alt opmærksomheden.

Historien bag billedet er dog ganske uskyldig. Før billedet blev taget, havde Jamie Dornan nemlig været i Londonderry i det nordlige Irland for at deltage i golfturneringen Irish Open Pro-Am.

Det var altså ikke en erektion, men derimod en golfkugle, der gemte sig nede i lommen på den populære skuespiller. 

Det iøjnefaldende billede skabte stor trafik på det sociale medie Twitter, hvor turistorganisationen delte det den 5. juli med teksten:

- Se lige den udsigt.

En udsigt, som de andre twitterbrugere tilsyneladende syntes vældig godt om. Billedet af Jamie Dornan er nemlig blevet delt mere end 400 gange og har fået mere end 1.200 likes.

Ny trailer til Fifty Shades vil give dig røde kinder