Fik nye sko med posten – Var fyldt med lort

Foto: Facebook

En kvinde bestilte et støvler til 390 kr. på en modewebshop. Da de blev leveret, fik hun sig en ulækker overraskelse.

En kvinde fik en ulækker overraskelse, da hendes støvler, som hun havde bestilt hos Pretty Little Thing, angiveligt var fyldt med hundelort, da de blev leveret.

Læs også

Læger sagde det var forstoppelse – Var sjælden form for kræft

Kvinden bestilte støvlerne fra modebrandets webshop, hvor de kostede 390 kroner. Hun hævder dog, at hun følte sig 'skidt tilpas', da hun så, at sålerne var fyldt med hundelort. 

Kvinden, der er fra Doncaster i England, fortalte følgende: "Jeg bliver faktisk skidt tilpas! Bestilte nogle støvler fra PrettyLittleThing. Forklar mig, hvorfor der er hundelort under dem."

Foto: Facebook

"Føler at jeg er nødt til at adressere, at hver støvle kom i hver sin pose, så der ville ikke være noget lort på papiret. Og det er tørret, så det ikke ender med at løbe ud i hele kassen eller. Jeg har det irske held. Jeg sværger til Gud." 

"Jeg ville elske at fortælle, at jeg bare tager pis på jer, og at jeg brugte 390 kroner på dem, for at dække dem i lort, for et par Facebook-likes, men desværre ikke." 

Hendes opslag på Facebook er gået viralt, og har fået mere end 3.000 likes, 9.000 kommentarer og næsten 6.000 delinger. 

En talsmand fra PrettyLittleThing sagde følgende: "Vi undersøger i øjeblikket situationen yderligere, og kunden er blevet tilbudt et nyt par støvler og en fuld refundering." 

Denne nyhed er dukket efter, at tøjforhandleren har tilkaldt skadedyrsbekæmpelse til sit lager, efter at flere kunder har hævdet, at der var lopper i deres nye tøj.

Foto: TikTok

Flere kunder hos PrettyLittleThing har på sociale medier hævdet, at der var lopper i deres ordrer. PrettyLittleThing siger dog selv, at der ikke er blevet fundet beviser, der støtter op om påstandene efter undersøgelsen. 

Læs også

'Verdens største kinder': Viser skræmmende ægte tænder uden porcelænsfacader