Finder 'klump' på hunds bryst og skynder sig til dyrlæge: Så indser hun sin pinlige fejl

Foto: TikTok

En kvinde blev pinligt berørt, efter at have hastet sin elskede hund til dyrlægen, fordi hun troede, at han havde en klump på sit bryst. Hun opdagede dog, at det slet ikke var, hvad hun troede.

En panikslagen kvinde hastede sin hund til dyrlæge, fordi hun fandt en 'klump' på hans mave. Det viste sig dog, at der intet var at være bekymret for, da det blot var hundens brystvorte.

Læs også

Beskidt Andy får hånende kommentar fra kvinde i supermarked: Så giver han hende en lærestreg

Kvinde gik i panik, da hun kiggede på sin franske bulldog Apollo, hvor hun opdagede 'klumperne' på hans mave, skriver Daily Mirror

Hunden, der har mere end 960.000 følgere på TikTok, blev straks taget med til dyrlæge, og hans ejere frygtede det værste. 

Men hun blev dog relativt hurtigt pinligt berørt, da det viste sig af, at hvad hun troede var farlige klumper, ikke var andet end hundens brystvorter. 

Turen til dyrlæge, hvor hun blot fik at vide, at der intet var at være bekymret for, da det var hundens brystvorter, kostede hende næsten 1.300 kroner, afslører hun i en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok. 

Som tekst til videoen har hun skrevet: "Mor brugte $200 hos dyrlægen i dag, fordi hun vandt en klump på min mave, som hun troede var kræft."

"Det var min brystvorte," står der også, hvilket er fulgt op af en grinende emoji. 

Videoen gik hurtigt viralt, og har i skrivende stund mere end to millioner visninger. Ikke nok med det, så er der også flere tusinde personer, der har kommenteret på den.

@bluefrenchieapollo

So embarrassing!🙈 #dogmom #frenchie #dog

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod
So embarrassing!🙈 #dogmom #frenchie #dog

En dyrlæge har dog kommenteret videoen, hvori vedkommende har skrevet, at kvinden bestemt ikke er den første, der har begået denne fejl. 

"Som dyrlæge i 15 år kan jeg fortælle dig, at du langt fra er den første, der gør dette. Hellere være på den sikre side," har vedkommende skrevet. 

"Fortæl hende ikke om de syv andre, for ellers skal du tilbage til dyrlægen," er der en bruger, der er skrevet henvendt til hunden, som har TikTok-kontoen. 

Derudover var der flere andre hundeejere, der også fortalte om deres lignende historier, hvor det tog dem et stykke tid, før de opdagede, at de havde taget fejl. 

"Jeg tog min hund med til dyrlægen, fordi han havde en klump i ansigtet. Fortæl mig hvorfor et stykke kylling faldt ud, og klumpen forsvandt med det samme," skrev en bruger. 

"Jeg var ikke klar over, at hunde havde en knop med hår under hagen, så jeg tog min første hund med til dyrlægen, for at få det tjekket ud," tilføjede en anden.

Læs også

Hun sætter sig til at amme på en restaurant, da en ældre kvinde kommer hen og tager hendes bestik

"Min mor tog til dyrlægen, fordi hun troede, at min hund havde en flåt, men det var bare hans pote. De opkrævede hende $40 for at tjekke hans pote," har en tredje skrevet. 

 

Dagens Gossip