Fløj i 14 timer for at overraske kæresten: Hans reaktion var slet ikke som forventet

Foto: TikTok

En kvinde brugte 14 timer på at rejse over 8.000 kilometer for at overraske sin kæreste – men han reagerede slet ikke som forventet.

Forestil dig, at du netop har rejst over 8.000 kilometer på cirka 14 timer, fordi du ville overraske din kæreste i et andet land, og at han slet ikke er begejstret, da du dukker op.

Læs også

Bizart dødsfald: Mand dræbt af hane

Det er netop, hvad der skete for en ung kvinde, der forsøgte at overraske sin kæreste, der befandt sig i et andet land. Det skriver The Sun.

En ung kvinde ved navn Lauryn Mapusua har delt historien om, hvordan hun rejste hele vejen fra USA til Sverige for at overraske sin kæreste. På grund af kærestens reaktion, er videoen gået viralt, og har fået over 1 million visninger.

I videoen kan man følge Lauryn, der først flyver fra USA til Sverige, hvorefter hun hopper ind i en bus, så hun kan dukke op hos sin kæreste. I alt brugte hun omtrent 14 timer på at rejse.

Da hun endelig ankommer til sin kærestes bolig, reagerer han slet ikke, som man skulle forvente. Han sender hende blot et lille smil, men vælger ikke engang at rejse sig fra den sofa, som han ligger på.

"Han var bestemt overrasket og forvirret," har Lauryn skrevet som tekst til videoen, der er blevet delt på det sociale medie TikTok.

@laurynmapusua

He was definitely surprised and confused 😂❤️❤️ #greenscreenvideo #longdistancerelationship #love #fyp #viral

♬ Still Falling For You - From "Bridget Jones's Baby" - Ellie Goulding
He was definitely surprised and confused 😂❤️❤️ #greenscreenvideo #longdistancerelationship #love #fyp #viral

I kommentarfeltet er der rigtig mange, der har givet udtryk for, at de ikke bryder sig om kærestens reaktion. Faktisk er der op til flere, der mener, at Lauryn skal gå fra kæresten.

"Du er nødt til at forlade ham. Han matcher ikke din energi og dine anstrengelser... respektfuldt," skriver en person.

"Jeg kan ikke se, om det er en joke? Eller er det rigtigt? For jeg ville have booket mit fly hjem," lyder det fra en anden.

"Med al respekt. Tag hjem. Hans reaktion var lyssky som ind i helvede," skriver en tredje.

"Det var smertefuldt at se på. Jeg er ked af, men jeg kan ikke lide det her. Han ser chokeret ud, men ikke positivt chokeret," skriver en fjerde person.

I kommentarfeltet til en efterfølgende video, har Lauryn givet en forklaring på, hvorfor hendes kæreste ikke blev så overrasket, som man havde forventet, at han ville.

"Jeg postede to gange for at præcisere, at han vidste, at jeg kom, bare ikke den dag. Der stod 'overraskede ham tidligt'. Han troede, jeg kom i slutningen af måneden," skriver hun.

Læs også

Mor til tre børn afslører: Det bruger familien i stedet for toiletpapir

Dette har dog ikke ændret på, at der er mange, der mener, at hans reaktion ikke var Lauryn værdig, at hun burde være rejst hjem igen med det samme.

 

Dagens Gossip