Flyet gik i brand, men parret overlevede: Så tog de usædvanlig selfie

Foto: Twitter

En selfie af et par er gået viralt de seneste dage.

Fredag d. 18. november skete det, der bare ikke må ske. 

I lufthavnen Jorge Chávez International Airport i Lima i Peru 'styrtede' et fly nemlig ned under mærkværdige omstændigheder. 

Læs også

Godt nyt til millioner af fans: Denne måned vender goSupermodel tilbage

Faktisk nåede flyet ikke rigtig at lette fra jorden. 

Det skiver Unilad

Da flyet var ved at lette omkring klokken 03:30 lokal tid, stødte det nemlig sammen med én af lufthavnens brandbiler, og flyet brød derfor i brand og forblev på jorden. 

Ingen af passagererne eller de ansatte på flyet kom alvorligt til skade, men ulykken kostede de to brandfolk, Angel Torres og Nicolas Santa Gadea, livet. 

Ulykken bliver derfor i øjeblikket efterforsket, og i den forbindelse er efterforskerne måske interesseret i at se på et billede, som de seneste dage er gået viralt på de sociale medier. 

Kort efter ulykken blev nedenstående billede nemlig delt på Twitter af Enrique Varsi-Rospigliosi, som menes at være manden på billedet, med teksten: 

"Når livet giver dig en ekstra chance [...]."

Billedet er siden blevet delt på flere andre medier, hvor flere brugere desuden har delt deres kondolencer til de pårørende til de to brandmænd. 

Én har for eksempel skrevet: "Jeg udtrykker min dybeste medfølelse for de pårørende til Angel Torres og Nicolás Santa Gadea, tapre brandmænd, som døde i ulykken. Mine tanker og bønner er med dem. [...]."

Siden ulykken har Lima Airport Partners, der er ansvarlig for den daglige drift i lufthavnen, desuden udtalt, at brandbilen var på landingsbanen som del af en øvelse.

Brandbilen har dog ikke haft tilladelse til at være på landingsbanen, og en efterforskning om mulig uagtsomt manddrab er derfor sat i gang. 

Læs også

Mængden begyndte at juble: Så trak britisk fodboldfan trøjen op og viste det hele

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip