Flypassagerer raser over kvinde: Fik et chok, da de så, hvad hun gjorde på flyet

Kvinden brugte tiden i flyet lidt for kreativ, hvilket gjorde de andre passagerer målløse. Foto: Youtube

En kvindelig flypassager tog opholdet i flyet lidt for letsindigt, da hun pludselig strakte armene i vejret, og brugte luftkanalen til noget meget besynderligt.

Det er ikke altid nemt at flyve med andre passagere, og hvad enten man vil det eller ej, så må man ofte døjes med snorken, spark i sædet, uhøfligheder og mange andre former for ubehag.

Nogle gange kan man simpelthen undre sig over, at man overhovedet har gidet at sætte sig til rette i flysædet i første omgang. Men det er ikke alle, der føler sig fanget på den måde i flyet.

Nogle mennesker tager det meget lettere, når flyet letter, måske endda endda lidt for let.

I hvert fald har en kvindes adfærd i flyveren fået andre passagerer til at spærre øjenene gevaldigt op, skriver The Sun. 

Læs også

Kone skyller mands penis og testikler ud i toilettet efter beskyldninger om affære

En mor valgte nemlig at udnytte flyveturen fra Antalya i Tyrkiet til den russiske hovedstad Moskva ved at tørre et par hvide underhylere i flyets aircondition, hvilket er blevet fanget i en højest bizar video, der har spredt sig på nettet.

Den anonyme mor sad ifølge øjenvidner i over tyve minutter med armene strakt over hovedet for at tørre de formentligt våde underbukser.

Under flyturen mente kvinden sagtens at hun lige kunne tørre et par underbukser. Foto: Youtube

- Alle kiggede med forundring og nysgerrigt, men der var ingen, der sagde noget, siger en anonym medpassager ombord på flyet.   Det kan godt være, at kvindens medpassagerer ikke sagde noget, men videoen har sidenhen skabt stor forargelse på nettet.

- Måske var flyets afgang så ekstrem, at hun havde et uheld, skriver Netizen Dmitriy Biryukov i en kommentar til videoen, mens en anden bruger ikke vurderer, at det er kvindens egne underbukser.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

- De er for små til en voksen. Det ligner, at de tilhører et barn, lyerAlexandra Alexandra i sin kommentar til videoen.

Se selv hele det bizarre optrin i viden her: 

 

Erik og Kirsten nød et glas rødvin, da Erik pludselig fik noget i munden - spyttede det ud og troede ikke sine egne øjne

 

Dagens Gossip