Føj! Chokerede ansatte på burger-restaurant gør skræmmende fund i deres mad

Foto: Youtube

Et aldeles ulækkert fund blev for nylig gjort blandt burgerbollerne på en fastfood-restaurant.

Rigtig mange mennesker kan ikke sige sig fri for at aflægge et besøg hos en fastfood-restaurant fra tid til anden.

Og når trangen til en saftig burger og glinsende pomfritter melder sig, så vælger de fleste formentlig at indtage deres mad uden at lægge alt for mange tanker i, hvad der gemmer sig mellem burgerbollerne.

Dette bliver muligvis vanskeligt for fremtiden, hvis du vælger at læse denne artikel til ende, for i en filial af den amerikanske fastfood-kæde Wendy’s, gjorde medarbejderne for nylig at både chokerende og meget ulækkert fund. Det skriver New York Post.

Læs også

Populært legetøj fyldt med farlig kemi: ‘Skynd jer at smid dem ud’

I køkkenet til restauranten, der ligger i den amerikanske stat Oklahoma, fandt medarbejderne nemlig en levende mus i en plastikpakke med burgerboller. Et fund der straks blev foreviget på en gruopvækkende video, der siden har spredt sig på nettet.

Straks alarmerede de skræmte ansatte ledelsen, der dog, ifølge medarbejderstaben, ikke valgte at gå videre med det problematiske fund. Det førte til, at medarbejderen Skylar Frame valgte at dele videoen på nettet for at skabe opmærksomhed omkring hygiejnen på den landsdækkende fastfoodkæde.

- Jeg hørte bare (nogen råbe, red.) ‘mus, mus, mus!’ og jeg tænkte: vi har ikke mus her i butikken. Jeg gik ud (i køkkenet, red) og en mus bevæger sig omkring i de store boller, fortæller Skylar Frame

Læs også

Tak Ikea! Brud finder på geniale måde at beskytte sin kjole, mens hun er på toilet

Siden har en talsperson fra Wendy’s forklaret, at man er blevet gjort bekendt med den uheldige situation og at man tager sagen meget seriøst.

Derfor har man iværksat en undersøgelse, hvor fødevarekontrollører skal forsøge at finde ud af, hvordan den lille gnaver er havnet i posen - ikke mindst for at sikre sig, at det ikke sker igen.

Flere af medarbejderne i kæden er dog ikke imponerede over ledelsens håndtering og forklarer, at det igennem længere tid har stået kritisabelt til med hygiejnen hos den landsomspændende fastfood-kæde.

Læs også

Tiltalte brødre amok i retten: Spyttede og tissede på gulvet efter at have truet vidne

Ifølge flere ansatte har der tidligere ligget cigaretskodder på køkkengulvet - noget som ledelsen ikke har taget sig af.

- Managerne har bare svaret at; ‘det tager vi os af senere’ og ‘så stort er problemet heller ikke’. Min kærestes har ringet og spurgt, om der er mus i restauranten, men den daværende manager, Lillian benægtede alt, forklarer Skylar Frame.

Tilmed har andre medarbejder fortalt, at der blot tidligere på måneden også blev spottet en rotte i køkkenet.

Du kan se den omtalte video herunder:

Mouse found in a pack of Wendy's hamburger buns

 

 

Dagens Gossip