Folk går amok over hus i lille jysk landsby: Så vild en garage har du aldrig set før

Husets garage er enhver handymans drøm. Foto: Home Bramming

En gennemrenoveret villa fra 1930 har fået flere tusind danskere til at gå amok. Huset gemmer nemlig på en vil overraskelse i garagen.

Udefra ligner det en helt almindelig villa.

Et hus som man kan finde tusindvis af, hvad enten det er i Jylland, Sjælland eller på Fyn. 

Men alligevel er villaen i Sejstrup noget ganske særligt, hvilket tusindvis af danskere allerede har opdaget på Facebook.

- Vi har virkelig kunnet se, at huset har fået stor opmærksomhed, særligt på Facebook, hvor vi er nået ud til over 128.000 mennesker, og hvor folk skriver, at det er ærgerligt, at huset ikke tæt på, hvor de bor.

Det er denne villa med tilhørende garage, der har fået mange til at gå amok og dele huset med deres venner på nettet. Foto: Home Bramming

Sådan lyder det fra Flemming Dreyer, der er ejendomsmægler, og som har huset til salg.

For selvom huset er flot indrettet og renoveret, så er der særligt en del af huset, der har fanget folks opmærksomhed:

Det er den fantastisk store garage, der har fået mange handymænd til at slikke sig m munden. Foto: Home Bramming

Den store garage har eget kontor og badeværelse, så man aldrig behøver at forlade hulen. Foto: Home Bramming

- Ja, det er simpelthen garagen, der er noget helt særligt. Sælgeren indrettede så stor en garage, da det var meningen, at den på et tidspunkt skulle bruges til erhverv, forklarer Flemming Dreyer til Dagens.dk.

Billederne af den 162 kvadratmeter store garage på Facebook taler deres tydelige sprog, og man kan se, at der både er lift, rullebånd og selvfølgelig god plads til at man kan arbejde på to biler på én gang.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

Derudover er der eget kontor og et badeværelse i garagen, så man er sikret ordentlige forhold i sin mandehule. Generelt er ejendommen virkelig i særklasse, da hele villaen er blevet gennemrenoveret fra top til bund, siger Flemming Dreyer, og giver ejendommen meget ros og i bedste ‘Hammerslag’-stil en flot karakter med i ryggen.

Garagen er på 162 kvadratmeter og selve villaen er kun 20 kvardratmeter større. Foto: Home Bramming

- Vi er meget tæt på fuldt hus og en topkarakter, når det kommer til materialevalget i villaen og med garagen og beboelsen, der begge er i top, så er ejendommen noget særligt. På beliggenheden er vi dog lidt mere beskedne og lander på en treer, siger Flemming Dreyer, og forklarer, at villaen ligger i en lille landsby der hedder Sejstrup, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Ribe.

Men den store opmærksomhed skal nok sikre at huset bliver solgt, mener Flemming Dreyer:

Læs også

23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

- Ja, der har været mange og kigge på huset. Der er åbent hus i dag, hvor der kommer tre hold og kigger. Derudover har der også været flere fremvisninger, så vi har en god mavefornemelse i forhold til huset, siger han til dagens.dk.

Selve villaen er på 186 kvadratmeter, har syv rum fordelt på to plan og koster 2.398.000 kroner. 

Alt om film og serier

Vi har samlet de mest læste artikler og guides til film og serier på Dagens.dk. Da Netflix er en af de mest besøgte film og serietjenester i Danmark, så har vi også lavet en udvidet Netflix oversigt.

 

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip