Folk kaldte den stakkels hund "varulv" fordi de simpelthen ikke vidste, hvilken slags dyr han var

Facebook/ Bowe’s Adoptable Rescued Pups

Denne "varulv" stod ved siden af vejen i flere måneder, og ingen turde nærme sig ham. Hans hud var hård og skællet, hans hale var spids og knækket. Hvad der var tilbage af hans sorte pels var pjusket og stod lige op omkring hans hals. Hunden havde sandsynligvis ikke spist et ordentligt måltid i uger, og han kunne næsten ikke gå – men så besluttede en fremmed at handle.

Et underligt dyr, der lignede en 'varulv', stod ved siden af vejen omkring en frugtplantage i Madera Ranchos, Californien. Med en pjusket pels, mager og skaldet, fik han alle til at frygte ham ved blot at se på ham.

Måneder gik, og ingen ønskede at nærme sig det stakkels dyr, hvis hud var hård og skællet, og hvis hale var spids og knækket. Den eneste sorte pels, der var tilbage, var den omkring hans hals og hoved.

Læs også

Cirkusløve låst inde i 20 lange år - se hans reaktion, da han bliver sat fri

Alle troede, han var farlig, og det var åbenlyst, at han var syg, så folk valgte at se den anden vej, når de gik forbi ham.

Facebook/ Bowe’s Adoptable Rescued Pups\n

Heldigvis besluttede en dag en engel i menneskeskikkelse, at denne hund var værd at ofre sin tid på.

Kvinden stoppede for at tjekke den stakkels hund og besluttede at ringe efter hjælp. Derefter svarede en anden venlig kvinde ved navn Megan Bowe.

Megan, der er stifter af Bowe's Adoptable Rescued Pup, fortalte The Dodo: "Jeg var ved at græde, da jeg så, hvor dårligt han havde det."

"Han var virkelig på sit sidste ben. Han var deprimeret og kunne næsten ikke engang stå op."

Megan indså snart, at denne 'varulv' faktisk var en meget syg og forsømt tysk schæfer-blanding. Hun navngav ham King og tog ham straks til en dyrlægeklinik.

Facebook/ Bowe’s Adoptable Rescued Pups\n

Antallet af sygdomme King led af, var mange, men Meghan og lægerne besluttede at behandle dem en ad gangen. Hans mest alvorlige tilstande var hans brækkede bækken og den brækkede hale, som skulle behandles kirurgisk.

"Min dyrlæge tror, han blev ramt af en bil, og det ville forklare, hvordan hans hale var så ødelagt," sagde Megan. "Den skade skete for måneder siden, for da jeg fik ham, var det allerede begyndt at hele forkert. Og med sådan et skadet bækken kunne han ikke bevæge sig særlig langt på egen hånd for at lede efter mad, så han var ekstremt mager og dehydreret."

Facebook/ Bowe’s Adoptable Rescued Pups\n

Kings helbredstilstand fik ham til at se gammel ud, men han var faktisk kun et år gammel. På grund af hans sygdomme, hvoraf nogle var smitsomme, var Megan nødt til at placere ham i et separat område, hvor hun passede de andre dyr, hun tog sig af.

Heldigvis begyndte King at spise, og han fik en større portion hver dag.

Da hans tilstand gradvist blev bedre, var King klar til at gennemgå den nødvendige operation for hans brækkede bækken og hale.

Og operationerne var vellykkede!

Facebook/ Bowe’s Adoptable Rescued Pups\n

Det tog ham noget tid at kunne gå igen, men med hjælp fra Megan og dyrlægerne opnåede han det umulige og stod på sine ben igen.

Megan håber, at King snart vil være klar til at blive sat til adoption. Alt, hvad hun håber på, er, at en kærlig familie vil tage ham til sig og give ham et kærligt hjem.

"Det er svært at tænke på, at alle de biler kørte forbi ham og aldrig stoppede. Ingen ønskede at tage ham med hjem eller hjælpe ham, fordi han så så dårlig ud... Men alt, hvad der skulle til, var én person," sagde Megan.

Facebook/ Bowe’s Adoptable Rescued Pups\n

Det er takket være mennesker som kvinden, der ringede efter hjælp, og Megan, som var parat til at træde til, at denne verden bliver et meget bedre sted.

Læs også

Cirkusløve låst inde i 20 lange år - se hans reaktion, da han bliver sat fri

 

.

Dagens Gossip