Forældre raser: Da far hører om sin søns ballade, filmer han sin modbydelige straf

Foto: Bryan Thornhill

En video af en far, der straffer sin søn, har fået sindene i kog hos tusindvis af forældre.

Mobning er en rigtig grim ting, som mange forældre og skoler har svært ved at håndtere. 

For det handler både om at sikre, at børn slet ikke mobber, men også hjælpe de børn, der oplever at blive mobbet i skolen.

Det kan også være svært at håndtere som forældre, hvor man kan føle sig magtesløs, uanset om ens barn er offer eller en af dem, der mobber.

Men sådan er det selvfølgelig ikke for alle forældre, og for faderen Bryan Thornhill fra byen Roanoke i den amerikanske stat Virginia, så var der en helt klar måde at sige fra overfor sin søn, der havde drillet sine klassekammerater i skolebussen, skriver Washington Post.

Bryan Thornhills 10 år gamle søn skulle i sidste uge hentes på vej hjem fra skole, da knægten måtte krybe ti korset, og fortælle at han var blevet smidt ud af skolebussen, fordi at han havde drillet en klassekammerat. Da drengen næste morgen havde den frækhed, at spørge faderen om han kunne blive kørt i skole, faldt der for alvor brænde ned.

Læs også

Forskere: Derfor er det klogt at tale hundesprog med sin hund

- Det var en no-brainer for mig. Din søn er sparket af bussen, men så kører du ham i skole? Nej - det er en belønning. Det var ikke en mulighed, siger Bryan Thornhill til avisen.

I stedet bad den 33-årig far sønnen om at løbe i skole - en tur på godt halvanden kilometer, hvor faderen kørte lige bag ved sin søn og filmer hele straffen.

Brian Thornhill tvang sin 10 årige søn til at løbe hele vejen til skole i øsende regnvejr. Foto: Bryan Thornhill

- Min søn har skabt nok ballade på bussen til at han faktisk har fået karantæne i tre dage, fordi han var ved at blive lille bølle, og det vil jeg ikke tolerere, siger Bryan Thornhill i videoen.

I videoen kan man se, hvordan at regnen pisker ned over den 10-årige dreng, men det rører tilsyneladende ikke faderen synderligt.

- Dette her er bare god og gammeldags opdragelse. Det slår ikke nogen ihjel. Det her er en sund måde for et barn at blive straffet på, siger Bryan Thornhill i videoen, der siden i torsdags er blevet delt og set af millioner på de sociale medier.

Læs også

Coca-Cola bryder 125 år lang tradition: Lancerer ny drik med særlig ingrediens

Siden har faderen både fået sindene i kog hos tusindvis af forældre, der mener, at han misrøgter sine børn.

Men ifølge Bryan Thornhill selv, så har han fået tusinder og atter tusinder af beskeder, hvor forældre roser ham for at tage ansvar for sine børns handlinger. 

- Hvis du får ondt i røven over at se en dreng løbe en tur, så har jeg ondt af dig. Du skal være der for dine børn og opdrage dem, lyder budskabet fra den disciplinære far.

Se selv hele videoen her: 

Amanda advarer om populær trend: Derfor bliver du tyk, hvis du tager billeder af din mad

 

Dagens Gossip