Forrykt video: Mand skider på gulvet i supermarked og sparker beviset under fryser

En mand havde tydeligvis svært ved at holde sig, da han handlede ind i et supermarked. Pludselig faldt der en brun pølse ned på gulvet fra mandens bukser, og så forsøgte han at skaffe sig af med beviset.

Når man skal, så skal man. Det kan nogle gange være svært at holde sig, især hvis det virkelig presser på, og nogle gange har man bare ikke mulighed for at gå på toilettet. 

Det er dog alligevel yderst sjældent, at man er vidne til nogle, der ´går på toilettet´ hvor de ikke burde gøre det, men det var alligevel tilfældet med dette overvågningskamera, der er placeret i et supermarked i den tyrkiske by, Sakarya.

Her ser man, hvordan en mand går rundt og handler ind, inden han pludselig begynder at se lidt mistænksom ud. Overvejer han, hvordan han kan slippe af sted med et tyveri, eller har han en helt anden plan?

Læs også

Lånte venindens makeup-børste: Det kostede hende næsten livet

Det viser sig, at manden havde virkelig svært ved at holde sig, og havde lavede en ordentlig pølle i sine bukser. Manden tænker derefter formentlig på, om han skal gå rundt med den i sine bukser resten af dagen, eller om han kan slippe af med den med det samme.

Han går med sidstnævnte løsning. Han hiver derfor ud i sine bukser, hvorefter man kan se, at en brun pølser falder ned på gulvet. Her forsøger manden så at sparke pølsen ind under en fryser med is, men det gør blot problemet større.

 

Manden får nemlig smurt pølsen ud over det hele på gulvet, så det er meget tydeligt at se, hvad der er sket.

En ansat går kort efter ind bag kassen, hvor han begynder at ekspedere manden, og han aner altså ikke uråd om, hvilke ulækre gerninger manden har gjort kort forinden.

Manden betaler for sine ting, og så stopper videoen. Det vides derfor ikke, om manden blev bustet af den ansatte før han forlod butikken, eller om de først fandt ud af det efterfølgende, da de tjekkede overvågningsvideoen igennem.

En ting er dog sikkert. Din lyst til chokoladeis er mindre, end den var før du så denne video.

Læs også

Frygtelig dødsulykke: Mand kørte ind i traktoranhænger

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip