Forskning: Du bliver mere attraktiv af at stå ved siden af en grim ven

Kynisk resultatet: Stå ved siden af din grimme ven til festen, hvis du vil øge dine chancer for at score.

Forskere fra University of London har undersøgt, hvornår mennesker fremstår attraktive for andre. Studiet viser, at folk bliver vurderet som værende flottere, når de står ved siden af en person, som har et mere 'neutralt' udseende.

Hvad er hemmeligheden bag at se godt ud?

Det viser sig, at andre mennesker opfatter dit ydre forskelligt i forskellige situationer - når du er sammen med dine venner og veninder, bliver du for eksempel 'bedømt' anderledes, end når du står for dig selv.

Forskere fra det britiske universitet bad et hold frivillige om at bedømme billeder af forskellige ansigter. Først fik testpersonerne ansigterne at se uden, der optrådte andre personer på billederne. Dernæst fik de præsenteret de samme ansigter - denne gang ved siden af mindre kønne personer.

Læs også

Kvinder sælger deres brugte trusser for komplet vilde summer penge

Det skriver Daily Mail

Studiet viste overraskende nok, at de samme personer blev vurderet til at være mere lækre, når de stod ved siden af en mindre pæn ven, end da de var alene på billedet. 

- Vi lever i et samfund, som er besat af skønhed og attraktive mennesker, men hvordan vi måler og forstår disse koncepter, er stadig en gråzone, fortæller forskeren Nicholas Furl, som står bag undersøgelsen.

Han tilføjer, at det indtil nu har været en gængs opfattelse, at en persons niveau af 'lækkerhed' er stabilt. Denne unersøgelse påviser omvendt, at det helt afhænger af, hvordan folk bliver opfattet i forskellige situationer. 

Læs også

Med disse 3 sexstillinger opnår kvinder nemmest orgasme

Nicholas Furl forklarer desuden, at tilstedeværelsen af en mindre køn ven - en person med et mere neutralt look - er med til at ændre opfattelsen af, hvor attraktiv en person af, fordi forskellene bliver så synlige. 

 

Dagens Gossip