Forsømt pony blev næsten spist levende af mider: Dens forvandling er utrolig

En kvinde kørte forbi en mark og lagde mærke til, at flere ponyer gik rundt og græssede. Da hun så bagbenene på den ene, stoppede hun straks bilen.

Cloe Atkins fra West Yorkshire i England kom kørende ad en landevej, da hun lagde mærke til en flok græssende ponyer. En af dem stod med bagenden ud mod vejen.

Da kvinden fik øje på denne pony, stoppede hun straks bilen. Den var stort set hudløs på ryggen og så farligt undervægtig ud.

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

Derfor kontaktede hun organisationen World Horse Welfare. Organisationen er specialiseret i at redde heste, som er forsømte.

Sarah Tucker, der er medlem af organisationen kom, så hurtigt hun kunne. Da hun kom tæt på dyret, gik det fulde omfang af forsømmelsen af hesten op for hende.

Læs også

Han finder hjemløs kattekilling, der er lam i bagbenene: Efter en måned sker det utrolige

- Så snart jeg gik hen til ham, kunne jeg lugte en betændelseslugt. Det var ret gennemtrængende. Der var et åbenlyst sår på hans ryg, husker Sarah Tucker.

Hesten stod op og prøvede at gå væk, men den var meget svag. Da hun begyndte at undersøge hesten, så hun, at der var mider i pelsen. Der var ingen tid at spilde.

Ifølge dyrlægen var det lige på et hængende hår. Havde hesten fået lov at gå bare et par dage mere, ville den formentlig være død.

Ponyen blev flyttet til organisationens stald og fik navnet Buggy.

Læs også

Bedårende hunde kunne ikke holde op med at kramme på dyreinternatet: Nu har de fået de bedste nyheder

Nu er såret fuldstændig helet, miderne er væk og Buggy ser både sundere og gladere ud.

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

Næste skridt er at finde et hjem til ponyen og hans andre venner fra marken. Den tidligere ejer er endnu ikke blevet fundet, men myndighederne undersøger sagen.

Læs også

Fik en gratis hvalp - senere bemærkede han at noget var helt forkert

Se videoen om Buggys vilde transformation øverst i artiklen.

 

Dagens Gossip