Foto af ung kvindes ryg vækker opsigt: Ofrer sit gode helbred for jobbet

Foto: Hitesh Patel

En terapeut har delt det vilde billede af en kundes ryg, der oplever stort slid ved at gå på arbejde hver dag.

Hvornår er et job for hårdt? 

Det giver sig selv at pege på murersvenden eller tømreren, der hver dag skal løfte tunge byggematerialer, værktøj og andre genstande, hvilket selvsagt tager hårdt på kroppen.

Læs også

Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

Men mange glemmer den belastning, andre typer af job kan medføre, og derfor har Hitesh Patel, der er terapeut og massør, delt et billede af en kvindelig kundes ryg på Facebook, skriver britiske Metro. 

Kvinden på billedet er hverken pladesmed eller tømrer, men arbejder hver dag som frisør i en travl salon.

"Fordi hun står med bøjet ryg over kunderne og holder saks og hår i den ene hånd og en hårtørrer i den anden i mange timer, så udvikler hendes muskler sig til at holde skellettet på en unaturlig facon," skriver Hitesh Patel på Facebook.  

"Når hun endelig sætter sig ned i en neutral og naturlig stilling, så virker hendes krop og muskler ikke efter hensigten," tiføjer han.

Foto: Hitesh Patel

For at genskabe hendes musklers position, har Hitesh Patel givet kunden en såkaldt gua sha massage, hvor man skraber huden, der skaber den særlige aftegning rødme langs musklerne i ryggen, som kan ses på billedet. 

Proceduren gør angiveligt godt for kroppens muskler via hudvævet, hvor giftstoffer trækkes ud af musklerne. Den behandling skulle være med til at sætte rygradden tilbage i sin rette position. 

"Næste gang du kigger på din frisør og tænker, at hun har det nemt, så tænk på dette billede, og hvordan de ofrer deres eget helbred, så du kan se godt ud," skriver Hitesh Patel. 

Kender du en dygtig frisør, som skal huske at passe på sig selv? Så del denne historie med ham/hende. 

Læs også

Personalet afslører: Derfor skal du altid bede om kvitteringen på McDonald's