Fotograf finder faldefærdigt hus i skoven: Da hun åbner døren, får hun sit livs chok

12/09/2022 19:05

Henrik R

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En nysgerrig fotograf fandt et faldefærdigt hus i skoven. Hvad hun fandt inde i huset, var hun meget chokeret over.

Mest læste i dag

Leslie David er en canadisk fotograf med hang til eventyr. En af hendes hobbyer, er at udforske forladte bygninger og huse, som hun støder på omkring Ontario i Canada.

En dag stødte hun på et interessant forladt hus, hvor vinduerne var knuste, taget buede indad og haven ikke havde været passet i årevis. Det fandt hun interessant, og hun valgte at se nærmere på det - og det blev starten på et meget uventet venskab.

Foto: Instagram

Leslie har selv fortalt om sin opdagelse på sin hjemmeside. Det vist sig nemlig, at hendes hang til at udforske forladte huse, skulle blive starten på et uventet venskab.

Da den canadiske fotograf så huset, var hun sikker på, at der ikke var nogen, der boede der, da tilstanden var forfærdelige. Hun fandt en dør, som hun åbnede, og da hun gjorde dette, blev hun helt mundlam.

Inde i huset stod der nemlig en ældre mand, der viste sig at hedde Lawrence. Han var dog ikke på opdagelse ligesom Leslie. Derimod boede han i det faldefærdige hus.

Foto: Instagram

"Han har det hårdt, og derfor tilbringer han det meste af sin tid inde i huset. Alene. Han har mistet sit højre øje, og har grå stær i det venstre," afslørede Leslie, og fortsatte:

"Men selv da han mødte en fremmed, der egentlig havde forstyrret hans privatliv, var han ikke andet end venlig og hyggelig. Han gav mig endda lov til at tage billeder, som jeg for altid vil have i hjertet. Hans indre er smukt, og jeg vil gerne besøge ham oftere."

I og med, at Lawrence faktisk boede i huset, havde Leslie faktisk brudt ind hos ham. Alligevel var han meget venlig og lod hende tage billeder af ham. Til gengæld lovede Leslie, at hun ville komme på besøg igen.

Foto: Instagram

Dette løfte holdt hun. Det gik nemlig op for Leslie, at Lawrence var alene, og at han ikke havde det godt. Det besluttede hun sig for at lave om på, og hun begyndte derfor at tage mad og drikke med, når hun besøgte ham.

Leslie var meget imponeret over, at han havde været så venlig, og at han havde åbnet sit hjem for hende. Han var meget svag, og kunne derfor ikke selv passe sit hus. Derfor besluttede Leslie sig for at hjælpe ham.

Det viste sig dog hurtigt, at huset ikke kunne være en permanent løsning, da det var ved at falde sammen. Derfor hjalp Leslie med at rengøre og istandsætte huset, så det var mere beboeligt.

Foto: Instagram

I takt med, at deres venskab udviklede sig, åbnede Lawrence også mere op om sit liv. Han havde hverken familie eller venner, der kunne passer ham, men nu havde han Leslie.

"Han fortalte mig noget, som jeg altid vil huske. Han sagde, at den dag, jeg kom forbi, var den bedste dag i hans liv," lød det fra Leslie.

"Jeg forstår udmærket, hvordan han har det. For den bedste dag i mit liv var nemlig, da jeg mødte ham. Han gav mig muligheden for at ændre en persons liv."

Foto: Instagram

Lawrence og Leslie blev nære venner, men desværre stod det også klart, at han ikke havde et godt helbred.

"Efter et par lægebesøg står det klart, at hans helbred svigter, og det går hurtigt. Det her kan være de sidste få måneder, jeg har tilbage med min ven, og jeg har besluttet at gøre dem så komfortable og sjove for ham som muligt," skrev Leslie på sin hjemmeside, hvor hun fortsatte:

"Han har snakket med mig om, hvordan han gerne vil begraves, og han vil gerne have mig til at være der. Jeg fortalte ham, at jeg ikke ville have det på nogen anden måde."

Leslie håber, at hendes uventede møde med Lawrence kan få folk til at være mere åbne for at tale med andre. Hun håber også, at det kan få folk til at tage kontakt til deres ældre familiemedlemmer, som måske føler sig alene.