Fræk undersøgelse: Danskere som har dette personlighedstræk har mere sex

Modelfoto: Shutterstock

Københavnerne har mest af det, mens nordjyderne har mindst.

Jo mere attraktiv en dansker føler sig, jo mere sex har han eller hun. Mere selvtillid giver mere sex. Det er der i hvert fald noget, der tyder på, hvis man skal tro en ny undersøgelse, som Epinion har foretaget for Läkerol.

Faktisk har de danskere, der opfatter sig selv som ekstremt attraktive, tilsyneladende mere end tre gange så ofte sex som de, der opfatter sig selv som meget lidt attraktive.

Læs også

Københavnerne ligger i toppen af danskernes selvtillidsbarometer. Her vurderer 42 procent, at de selv er et 7-tal eller derover på en attraktivitetsskala fra 0 - 10. Nordjyderne er til gengæld de mest beskedne - kun 27 procent giver sig selv den samme bedømmelse.

- Nu er der ikke noget nyt i, at jyderne har en tendens til at være mindre brovtende end københavnerne, siger Marie Lykke Jensen, som er marketingsansvarlig hos Läkerol.

- Men måske er det værd at overveje, om ikke ydmygheden skal sættes lidt til side, så sexlivet kan få et boost. Ifølge vores undersøgelse har nordjyderne nemlig også mindre dansk sex end borgere bosat i Hovedstaden, tilføjer hun.

Læs også

Ting der sker i soveværelset, når I har været sammen længe

Undersøgelsen viser også en tendens til, at de unge danskere har mere selvtillid end de, som er lidt ældre. 40 procent af deltagerne mellem 18 og 35 år giver sig selv et 7-tal eller derover, mens det kun gælder for 32 procent af de ældre mellem 56 og 75 år.

Deltagerne blev også spurgt, hvad det at være lækker betyder for dem.

50 procent svarede at have en god udstråling, 37 procent at have gode manerer og 27 procent at have charme. I bunden af vuderingerne lå at være veltalende med 11 procent, at være veltrænet med ni procent og at være velhavende med én procent.

 

Dagens Gossip