​Fynbo modtog uventet gave af sin gamle far: Fik et chok, da sandheden gik op for ham

Foto: Shitterstock

En mand fra Midtfyn er lykkelig, efter en gave fra hans far har vist sig at være en hel del værd.

En mandlig fynbo i 50’erne modtog for nylig en gave af sin far, som han i første omgang ikke rigtig vidste, hvad han skulle stille op med. Gaven skulle dog vise sig at vende op og ned på sønnens liv.

Faderen, der er i slutningen af firserne, havde nemlig foræret sin søn en tipskupon. Det oplyser Danske Spil.

Sønnen har forklaret, at faderen i årevis har tippet og at han følger nogle sindrige systemer, som sønnen ikke har forstand på. Faktisk spiller sønnen ikke selv, ligesom han ikke går op i fodbold, og derfor havde den midaldrende fynbo da heller ikke meget forstand på den Tips 13 Søndag-kupon, der går ud på at ramme 13 rigtige fodboldresultater fra weekendens spillerunde.

Læs også

Turist skal til at skubbe abe i sø: Men det fortryder han lynhurtigt

Alligevel satte sønnen dog stor pris på gaven fra faderen.
 
- Han er sej nok min far, han arbejder faktisk stadig og så hygger han sig med sine tipskuponer. Selvom han er noget oppe i alderen, så er han i fin form. I vores familie giver vi ofte hinanden tips-eller Lottokuponer i gave, da det i vores alder jo er svært at finde på noget. Så sådan en kupon er altid sjov at få, lyder det fra sønnen, der dog hurtigt tabte både næse og mund.

Her ses vinder-kuponen. Foto: Danske Spil

For faderens spillesystem skulle vise sig at fungere til perfektion. Den ældre mand havde nemlig ramt alle kampe rigtigt. Nogen som både efterlod sønnen chokeret og lykkelig, da kuponen udløste intet mindre end en million kroner i præmie.

- Jeg spiller aldrig selv og er slet ikke konkurrence-mindet, så det er total en appelsin, der er faldet ned i min turban, lyder det.

Læs også

Østjysk kunde glemte noget særligt i Taxa: Nu har chaufføren lavet genial efterlysning på Facebook

Blandt de rigtige resultater havde faderen blandt andet ramt den højst uventede sejr, som West Bromwich Albion formåede at hive hjem mod topholdet Liverpool. Et resultat som kun de færreste ville have spillet på.

- Den klub er lige pludselig blevet min yndlingsklub, selvom jeg overhovedet ikke interesserer mig for det, fortæller den glade søn, der har tilbudt faderen at dele gevinsten.

Det ville den ældre mand dog ikke høre tale om.

Læs også

16 ting du ALDRIG må sige til din kæreste, mens hun føder

- Han mener ikke, at han i hans alder har noget at bruge pengene på. Men vi har selvfølgelig fejret gevinsten med champagne – og så har han fået nye sommerdæk til sin bil. Det var hvad han ønskede sig. Men hvis han pludselig får brug for penge, så er de der, lyder fra den taknemmelige søn.

I stedet har den nyslåede millionær nu prøvet at give nogle af pengene til sine børn, men også de har svaret, at han selv bør beholde pengene.

- Jeg har tilbudt mine børn nogle penge, men de siger bare, at de synes, at min kone og jeg selv skal more os for dem. Men det bestemmer de heldigvis ikke. Jeg blev morfar forleden dag, så det er jo vanvittig dejligt, at vi kan hjælpe den lille ny med at få en ekstra god start, og at vi har mulighed for at lave nogle dejlige ting sammen som familie. Du taler med en meget glad mand, lyder det fra den heldige lottevinder.

LÆS OGSÅ: Norsk læge: Mørk chokolade bør regnes som grøntsag

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip