Fyr fik sin kærestes bryster tatoveret på ryggen - det kom han lynhurtigt til at fortryde

Malakye Brooks fik sin kærestes bryster på ryggen.

På en ferie til Ibiza fik en ung britisk fyr en lummer tatovering på ryggen. Det fortryder han helt sikkert i dag.

Til fester, bryllupper og runde fødselsdage kan man hurtigt komme til at drikke sig overordentligt beruset og gøre noget, man aldrig havde gjort, hvis ikke man havde drukket så meget. 

Sådan var det også for Malakye Brooks fra Morecombe i England, der var taget på en drukferie til festøen Ibiza med sin smukke kæreste. 

Efter at have fået alt for meget at drikke besluttede kæresteparret at gå til den nærmeste tatovør og få foreviget deres kærlighedstur sammen, men det skulle vise sig at være en rigtig dum idé, skriver britiske The Sun

For i tatorvørstolen kunne Malakye Brooks ikke finde på et motiv, som han ville have på kroppen, og da han vendte sig mod kæresten, foreslog hun et billede, hvor hun havde ‘sine patter ude’. Og det mente Malakye Brooks var et glimrende forslag. 

 

Tatoveringen tog fire timer at lave og kostede knap 4.000 kroner, hvilket den blonde kæreste gladeligt betalte. Måske fordi hun var beæret over at se sit ansigt på sin mands ryg. 

Læs også

8-årige William styrtede på cykeltur med klassen: 'Gid de kunne se mig nu, mor'

- Efter tatoveringen gik vi på en klub, og jeg havde bar overkrop. Her kom alle bartenderne og lokale hen og mærkede min kærestes bryster via min tatovering, siger Malakye Brooks til The Sun. 

 

Men da den våde ferie sluttede, så ebbede kærligheden til kæresten også ud, og de to gik fra hinanden. Og så var det lige pludselig ikke så sjovt at ekskæresten hængende på skulderen med brysterne fremme.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

- Siden jeg fik tatoveringen har folk kigget på mig og enten grint eller gloet, som om jeg var en alien. Jeg har lige været på ferie, hvor jeg hørte et lille barn sige: ‘Se mor, bryster’, siger Malakye Brooks til The Sun. 

 

De var ellers så glade sammen. Men nu er det slut. For hende i hvert fald.

 

Om Malakye Brooks nu har tænkt sig at få foretaget en dyr laserbehandling for at få fjernet eksens bryster fra ryggen, melder historien ikke noget om. Men sikkert er det, at han har lært lektien på den hårde måde: Få aldrig en tatovering af din kæreste.

Natasha har fået forstørret sin numse tre gange: 'Jeg bliver liderlig af mig selv’