Fyr troede, han tog et uskyldigt billede af kæresten: Sender det til mor, men glemmer fræk detalje

Skrevet af Ane Sørensen

341 uger siden

|

01/12/2017
Viralt
Foto: Maison Valance
Foto: Maison Valance
En ung amerikansk fyr fik røde ører, da han sendte et billede af kæresten til sin mor, men overså en lummer detalje i baggrunden.

Dagens topnyheder

Amerikanske Maison Valance handlede i bedste mening, da han for nylig sendte sin mor et billede af sin kæreste Meghan, som ligger og smiler sødt i dobbeltsengen.

På billedet holder Meghan en mørkerød t-shirt, som Maison Valance troede, at han havde mistet. Da den pludselig dukkede op igen, ville den unge mand vise sin mor det.

Det skriver britiske The Sun.

Men han endte med at vise hende lidt mere, end han egentlig havde lyst til. På væggen bag Meghan hænger der nemlig et rødt reb, som er viklet rundt om en krog. 

I begge ender af det tynde reb er to løkker, som det unge par formentlig har brugt til at binde deres hænder fast i forbindelse med lidt fræk leg på lagnerne.

Billedet af Meghan og løkkerne røg også på det sociale medie Twitter med teksten:

- Jeg tog det her billede, for at vise min mor, at jeg fandt t-shirten, som hun gav mig. Men Meghan er for pænt til, at jeg ikke deler det.

En anden twitterbruger bemærkede dog straks den lumre detalje og bragte det åbenlyse spørgsmål på banen:

- Jeg fortryder det her, så snart, jeg har spurgt. Men rebet..?

Det var tilsyneladende først på det tidspunkt, det gik op for Maison Valance, hvad han egentlig havde sendt til sin mor. 

- Ok, jeg har lige indset, at jeg har sendt det her til min mor. REBENE PÅ MIN SENGEGAVL, lød hans reaktion, da han indså sin fejl.

Historien melder dog ikke noget om, hvordan moderen reagerede på sønnens lumre besked.

Nøgen mand på scooter har fået folk til at spærre øjnene op: Kan du se detaljen?