Genialt! Denne opfindelse har gravide kvinder sukket efter

Foto: Peanut

En ny opfindelse gør det lidt sjovere at tage på stranden som gravid.

For en måned siden kunne vi her på Dagens.dk skrive om en opfindelse, som mange storbarmede kvinder sikkert har anskaffet sig efterfølgende.

Sommerens hedebølge har nemlig været oplagt til en tur på stranden eller i poolen, og hvad er mere afslappende end at ligge og dase på en flydende luftmadras.

Det ved man hos virksomheden Bravissimo, der derfor har tilgodeset alle de kvinder, der både er udstyret med en stor barm samt trangen til at ligge på maven på pool-madrassen.

Læs også

Kvinde modtager uønsket tissemandsbillede: Så sender hun vanvittigt svar retur

Virksomheden, der ernærer sig ved at sælge tøj og udstyr til storbarmede kvinder, har man nemlig udviklet Lilo - en oppustelig luftmadras med plads til brysterne.

Nu har app’en Peanut, der henvender sig til gravide og mødre, imidlertid gjort Bravissimo kunsten efter og har produceret Peanut Pregnancy Float - en lignende luftmadras bare med plads til gravide kvinders mave.

Foto: Peanut

På den måde kan kvinder ligge på maven på den oppustelige flyder - også selvom de bærer rundt på deres vordende afkom.

Det er eksperter hos Peanut, der har udviklet vidunderet, efter de har oplevet en stigende efterspørgsel fra gravide, der har manglet lige præcis sådan en opfindelse under deres udflugter til stranden.

Foto: Peanut

- Vi har set en masse kommende mødre (på Peanuts Facebookside, red.) snakke om, hvor meget de savner at kunne ligge på maven. Derfor lavede vi noget kun for dem. Vi giver jer Peanut Pregnancy Floats, lyder det i en produktpræsentation på virksomhedens Facebook-side.

Produktet fås i flere smarte farver og på siden af madrassen står der i øvrigt:

- Smæk fødderne op mor - vi har dig

Foto: Peanut

Efter lanceringen har det uundværlige stykke sommerredskab skabt stor begejstring blandt app’ens mange kvinder, og måske du også kender en gravid, der burde anskaffe sig en oppustelige flyder med plads til mavsen?

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip