Gisp! Lille pige ‘vinder’ Halloween med skræmmende udklædning

Foto: Youtube

En lille pige har taget nettet med storm med sit imponerende Halloween-kostume.

I dag 31. oktober fejres den uhyggelige højtid Halloween over hele verden.

Selvom begivenheden på dansk hedder Allehelgensaften og intet har med den amerikanske ditto at gøre, så har Halloween alligevel vundet indpas blandt danske familier, der ligesom i USA skærer uhyggelige ansigter i græskar og pynter hjemmet med hekse, spøgelser, spindelvæv og edderkopper.

Sidst men ikke mindst lader mange danske børn sig også klæde skræmmende ud, mens de banker på naboernes døre efter slik, som der også er tradition for til fastelavn.

Læs også

Forskere advarer: Gyserfilm kan slå dig ihjel

At Halloween, og de kreative udklædninger der følger med, har bredt sig fra de amerikanske breddegrader og til hele verden, fik man for nylig at se, da en video af en udklædt pige dukkede op på nettet. Det skriver britiske Metro.

Optagelserne stammer fra en landsby i det sydlige Filippinerne, hvor en lille pige ved navn Maya er i færd med at gå ‘trick or treat’ (rasle som det hedder på dansk, red.) med en veninde.

Det er dog den lille piges både kostume, der har fået folk verden over til at spærre øjenene op, da det er ligeså skræmmende, som det er skræmmende kreativt.

Læs også

55-årig mand stak irriterende kollega ned med køkkenkniv: ‘Han ødelagde slutningen på mine bøger’

Udklædningen forestiller nemlig en hovedløs pige går rundt med sit eget hovede serveres på en tallerken.

Den utrolige dragt er blevet fremstillet af Mayas mor, Krystel Hwang, der har brugt timer på at skabe den falske krop og de ekstra arme, der får datteren til at se hovedløs (og højere) ud.

Læs også

Mangler du et Halloween-kostume? Nu kan du pynte din penis med en strikket 'cock sock'

Efterfølgende har hun sminket Maya bleg og med mørke rander under øjnene for at give det helt rigtige ‘zombie-agtige udtryk.

Optagelsen af den uhyggelige pige i det fantastiske kostume har siden bredt sig på nettet, hvor folk er faldt på halen over den vellykkede udklædning. Flere har sågar udråbt den til højtidens bedste udklædning, ligesom flere har fastslået, at Maya allerede har ‘vundet Halloween’.

Du kan se optagelsen af lille 'hovedløse' Maya herunder:

Kid's Headless Halloween Costume

Hvis du selv har lyst til at fejre Halloween i aften, kan du passende gøre det foran fjernsynet ved hjælp af denne liste over de mest uhyggelige gyserfilm. God og grufuld fornøjelse!

Læs også

Gyserfilm

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip