Golden retriever ser Star Wars: Flygter fra Darth Vader

Foto: Tiktok/@rustymetalcreation

Der er få film mere elskede eller mindeværdige end Star Wars. Generationer af mennesker kan huske første gang, de så filmenene og mødte deres ikoniske figurer.

Men det viser sig, det er ikke kun folk, der er vilde med Star Wars. For nylig satte en hund sig ned for at se filmen, sammen med familien må man gå ud fra, og havde en morsom reaktion på det første syn af en særligt berømte filmskurke.

 

Læs også

Streamer sender overfald på åben gade live

I en viral TikTok-video ser en golden retriever ved navn Ellie den originale film fra 1977. Men da den truende Darth Vader gør sin første optræden, begynder filmen at blive lidt for spændende for Ellie - det skriver Newsner.

Som skurken bevæger sig frem i oprørernes rumskib, bliver hunden mere og mere ængstelig, men det er tydeligt, at hun stadig har stort fokus på filmen. En fuld konfrontation med Darth Vader er dog for meget, og Ellie hopper om bag sofaen, men ser stadig med stor koncentrationen på tv-skærmen. 

Eftersom Star Wars er en af de mest kendte filmserier nogensinde, og eftersom næsten alle elsker hunde, er det heller ingen overraskelse af Tiktok-klippet er samlet utroligt mange visninger. 

Den originale TikTok-video fra brugeren der kalder sig @rustymetalcreation er blevet set 3,6 millioner gange, og den gik videre viralt på Twitter med 6,6 millioner visninger.

Videoen har fået så meget opmærksomhed, at en af de største stjerner i serien, Mark Hamill, der spillede Vaders nemesis og ikke mindst søn, Luke Skywalker.

"Klog hund. Jeg ville bare ønske, at jeg havde tænkt på at gemme mig bag sofaen, da jeg mødte ham første gang," - skrev han på Twitter.

Se videoen her

Læs også

Umut i modvind: Kaldte kvinder for 'ludere'

 

Dagens Gossip