Gravid pige på 12 år bliver bragt til undersøgelse på hospitalet - få øjeblikke senere anholder politiet to voksne personer

Privat

Pigen er muligvis blevet bortført, men politiet er stadig ved at fastlægge de faktiske omstændigheder i den mystiske sag.

En kinesisk mand er blevet anholdt i en bizar sag om en 12-årige piges graviditet. Det skriver The Mirror

Den 40-årige mand var taget hen på hospitalet med sin gravide 'hustru', der viste sig at være en pige på 12 år.

Parret vakte opsigt på sygehuset Xuzhou i provinsen Jiangsu i den østlige del af Kina, da de forklarede til et par sygeplejerske, at den unge kvinder var tre måneder henne i sin graviditet.

Nu ville de have foretaget en rutinemæssig undersøgelse for at sikre sig, at graviditeten foregik planmæssigt, lød forklaringen fra den 40-årige mand.

Det usædvanlige par ankom ikke alene til hospitalet. Der var også en anden kvinde med dem, og hun hævdede, at hun var svigermor til det gravide barn.

Privat

De to voksne mennesker forsikrede de ansatte om, at pigen var 20 år gammel, men et par læger på sygehuset valgte straks at slå alarm og tilkalde de lokale myndigheder, da løgnen om alderen gik op for dem.

Privat

Lægerne forsøgte at stille spørgsmål til den 12-årige pige, der dog ikke var til at tale med - hun lod ikke til mestre mandarin, der er det officielle sprog i Kina.

- Det var indlysende, at hun bare var et barn. Hun var slet ikke i nærheden af 20 år gammel, siger en af de ansatte på sygehuset.

Den 40-årige mand blev vred og aggressiv, da personalet begyndte at stille ham en række kritiske spørgsmål.

- Jeg tog hende med herind for at få en undersøgelse. Gør nu bare jeres job, stop med at stille så mange spørgsmål, forklarede han med vrede i stemmen.

Politiet ankom til sygehuset, hvor de på baggrund af manglende id-papirer konkluderede, at pigen var udlænding fra Sydøstasien.

Læs også

Misbrugte 5-årig steddatter og gjorde hende gravid som teenager: 'Barnet var planlagt'

 

Hendes præcise oprindelse er stadig uklar.

Efterforskerne tror, at hun er blevet bortført eller købt som barnebrud i Vietnam, hvor flere kinesere har haft for vane at købe vietnamesiske brude.

Nu skal yderligere undersøgelser forsøge at fastlægge de faktiske omstændigheder i sagen.

 

Dagens Gossip