Gravid teenager gør uhyggelig opdagelse, da hun rydder op i kærestens ting

Skrevet af Emil Ryttergaard

01/02/2017
Foto: Privat foto
Foto: Privat foto
Lorna-May var kun 16 år gammel, da hun efter at være blevet gravid flyttede sammen med sin 21-årige kæreste. Men forholdet krakelerede hurtigt, da hun opdagede hans dystre hemmelighed.

Mest læste i dag

Som ung kan det være en svær øvelse at flytte sammen. 

Men for engelske Lorna-May Anslow viste det sig dog at værre en sværere øvelse end for de fleste, skriver Mirror

Hun var blot 16 år, da hun skulle flytte sammen med sin 21-årige kæreste Joseph Johnson i 2014. Efter at have været sammen i kort tid blev Lorna-May Anslow gravid, og derfor flyttede parret sammen i byen Portsmouth i England. 

I boligen boede Joseph Johnson i forvejen sammen med sin mor, og mens han en dag var til fodboldtræning, brugte hun dagen på at rydde op på sit og kærestens værelse i huset, som var Joseph Johnsons drengeværelse.

Her fandt hun en stak papirer, som kæresten ikke havde nævnt noget om, men hvis indhold fik det til at vende sig i maven på gravide Lorna-May Anslow. 

Kæresten var ifølge papirerne anklaget for at have haft et seksuelt forhold med en mindreårig. Han havde skrevet sammen med en 14-årig pige via sms, hvorefter at de to havde mødtes for at dyrkede sex. 

Foto: Privat foto

Foto: Privat foto

Hun konfronterede kæresten med anklagerne, der forklarede, at det tidligere forhold havde været en fejl, som han håbede ville gå i glemmebogen. 

- Mit hoved var ved at flyde over. Jeg var gravid og boede i huset sammen med hans familie. Jeg ville rigtig gerne tro på ham, men jeg var slet ikke sikker på noget, siger Lorna-May Anslow.  

Parret fortsatte livet sammen, og hos lægen fik de at vide, at de ventede en lille datter, og de var lykkelige. Men glæden var kortvarig.

Få måneder senere blev kæresten dømt for seksuel omgang med en mindreårig og endte på den officielle sexkrænker-liste i fem år, imens han fik samfundstjeneste i tre år. Det blev for meget for den højgravide mor, der med dommen indså sandheden om kæresten. 

- Jeg følte mig syg. Idéen om at Joseph var pædofil i samfundets øjne blev ved med at køre rundt i hovedet, og en i marts 2015 slog jeg op med ham. Jeg kunne ikke holde ud, når han rørte ved mig, og jeg ville slet ikke opdrage mit barn sammen med en pædofil, siger hun til Mirror.  

Tre måneder senere fik Lorna-May Anslow parrets fælles barn, og hun nægtede fortsat at tage kæresten tilbage, selvom han prøvede ihærdigt.

Hvis han på noget tidspunkt havde en chance, sørgede han selv for at ødelægge muligheden: En dag opdagede Lorna-May Anslow, at hendes tidligere kæreste skrev til meget unge piger på Instagram, og da hun så det, anmeldte hun ham straks til politiet. 

Foto: Privat foto

- Jeg kunne tydeligt se, at hun var under 16 år. Han var derfor på jagt efter unge piger igen, selvom han havde fået forbud mod at kontakte piger online. Derfor ringede jeg til politiet, der tog kontakt til pigen, der anklagede ham, siger den i dag 19-årige Lorna-May Anslow, der i dag bor sammen med en ny kæreste og sin lille datter. 

Ekskæresten måtte tilbage på anklagebænken, hvor hans samfundstjeneste blev byttet ud med 12 måneders betinget fængsel samt sit navn på sexkrænker-listen de næste 10 år.

Læs også historien om en mor, der blev forarget, da hun så, at hendes 6-årige datter havde skrevet sammen med pædofile mænd via et helt almindeligt mobilspil